Leila_11 27hafta ve 3Trimester olduk cok sukur🤲🏻☺️ Iri Marul buyukluyunde🥦😄🙈 4-5haftadAn uygulamayi yukledim cok yol aldik masallah ☺️ Kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim❤️
Ruyasusam Leila_11 3. Trimestere gireli hamileligim değişti resmen. Sanki en zor kısmı buymuş. Tabi yine de bu günleri nasip eden allahima şükürler olsun 🤲
Leila_11 Ruyasusam 2ci hamileliyim ama 4yil farkla cogu seyi unuttum 😄🙈 ama zaten simdiden agirlastim uzanmak kalkmak yerimde donmek 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ Hele yere eyilmek hic yapamiyorum 🤭
Ruyasusam Leila_11 Bende bazı günler rahatım bazı günler cok ağır hissediyorum kendimi oturduğum yerden kalkmak işkence gibi oluyor. Hiç kilo almadım göbeğim de çıkmadı hala ona rağmen yatakta dönmek bile zorlaştı 🥲
Leila_11 Aysungzen 😄😄 normal dogumsa 74de ola bilir 😄🙈 ilk hamileliyimde 42haftada dogdu kizim rahim patlamasi gibi bir sorun soz konusu oldugu icin acil sezeryan oldum ☹️ Insallah sende 54 gelir 🤲🏻❤️😄
Leila_11 Huzurmelegim_28 aminn aminn☺️ Evet 😥 hic alisveriste yapmadim daha 1ay falan gecsin oyle yaparim diye dusunuyorum 1ayda alisverise gecer zaman herhaldeee 🙄😄🙈