Ozgeggrcn Kızlar ayaklarım çok şişti 30. Haftamdayım bu zamana kadar hiç olmamıştı tuz çok az kullanıyorum yemeğin içine az miktarda atıyorum bildiğiniz kadarıyla bu her hamilede olan bişey mi yoksa bi doktoruma görünmeli miyim 😔
mmrv Ozgeggrcn Eger cok aşırı şişse Allah korusun baska sknti olabilir. Ayaklarini soguk suya sok sonra yukari kaldir uzan bol su iç. Hala hic bi degisiklik yoksa bence doktoruna danis canim.
YaSeEeeee Ozgeggrcn benim de ayaklarım da şişme var ama normal birşey bu aşırı değil tabiki, eğer yüzünüz de şişerse dikkatli olmanız gerek ben 33 haftalıkım
Serap45 Ozgeggrcn canım gün içinde çok yurumediysen o gün şişlik oluyo bende öyleydi yarın daha dikkatli ol bak bakalım o kadar sisecek mi 🤔
NeslihanPiaAbac Ozgeggrcn benimde ayaklarım ellerim ve yüzüm davul gibi oldu,doktorum tahliller yaptırdı birşey çıkmadı.Doğumdan sonra da daha kırkım çıkmadan hepsi geçti.Doktorunuzla görüşün tahlilleriniz yapılsın.
YaSeEeeee Ozgeggrcn gebelik kolestazı denilen bir olay oluyor gebelik zehirlenmesi gibi, tabi ödem başka birşey kan ve idrar tahlili yaptır istersen
Hanif Ozgeggrcn haftana göre biraz erken olmuş bide bi anda çıktıysa doktorunuza danışın bence. Çok ayakta kalmakta ödem yapıyor ayaklarda.
Busraayaz Ozgeggrcn bende 29dayım canım ayaklarım ve ellerin çok şiş yüzüklerim bile olmuyor. Çok su içiyorum, yürüyüş yapıyorum, troidim olduğu için zaten tuzu kesmiştim ama ödem geçmiyor 😕 doktor da testlerine normal dedi gebelikte olabiliyor dedi