gunesigorelim Kızlar benim 37+1 ilk gebeliğim, heyecan, korku, merak, sevinç hepsini bir arada yaşıyorum, sizlerde durum nedir 😍😍
[silindi] gunesigorelim benm daha var ikinci gebeligim 22+5 oluyoruz 12den sonra 🥰 ama asiri heycanlym ikinci olmasina ragmen
depsizoo gunesigorelim hiçbişey yaşamıyorum ben 27+4 üz dakika başı duygu değişimi yüzünden artık duygusuz olmaya karar mı verdim öylemi oldum bilmiyorum psikoloji gitti tamamen
Ebrumihrimah gunesigorelim 37+2 çok rahatım İlk doğumum olmasina rağmen sanki daha önce doğum yapmışım gibi soğuk kanliyim ( normalde aşırı panik bir insandım) 😂 eşim çok rahatım diye kızıyor ben senden daha tedirginim diyo 🤭
Secuuss Asyaayaz1 32. Haftadayım beenn hiç bu kadar ağırlaşmamıştım 🙈🙈 son dönemleri düşünemiyorum gece penguen gibi gidiyorum wc ye 😂😂
gunesigorelim gunesigorelim Ebrumihrimah ben zaman geçtikçe nasıl olucak sancı nasıl gelicek falan bilmediğim için korku, heyecan basıyo diyorum ya çok fazla heyecan yapıp kalp ritmimi bozarsam panik atak ediyorum bazen kendimi 🙈🙈😍 bir yandan da içim kıpır kıpır 🙊
gunesigorelim Secuuss ya ben de 🤣 payta paytak yürüyorum ve yatakta sağdan sola dönerken resmen ağrıyo, 🤔