Yumurcakk Bebek1_ 31 haftadayım 1 haftadır resmen eziyet görüyorm bu kuyruk ağrısından, bugun doktora gittim bebek aşşağı indiği için yavastan aşşağıda acılma oluyor dedi pelvis kemikleri baskı yapıyormuş resmen kemikler yerinden cıkıp giriolar ses geliyo kütlüyo ve kalktıgımda dona kalıyorum ılk dk ka sizin kacıncı hafta?
secoz Bebek1_ ayy benimde 1 haftadır şiş gibi kuyruk sokumum hamilelikle bi alakası varmı acaba doğru düzgün oturamıyorum 🙄
Sehertass Bebek1_ bende de var aynı sorun feci şekilde hemde oturamıyorum oturunca kalkamıyorum ağrısından mahfediyo beni
GunesMom Bebek1_ hamilelikle alakalı bu baskı yapıyor yaptığı için ağrı oluyor benim çok erken başladı kuyruk sokumu ağrım :( 29 haftalığım hala ağrım oluyor çaresini bitek simit popo yastığında buldum çok iyi geliyor
Bebek1_ Yumurcakk benim 38 hafta 4 gün açılma kontrolüm var yarın umarım şancı da çıkar ve dogrurum 🤷♀️çok zorlanıyorum artk
Bebek1_ Okie-dokie magnezyum ilacı 1 buçuk aydır çok bacak ağrım falan da olduğu için kullaniyodum ve ağrılarıma iyi geldi kuyruk sokumu acilmadan diye deniliyor hep ama öylede böylede çok kötü 😭😭😭
SedaCeki Bebek1_ sabit ayni pozisyonlarda uzun sure durmayin , ayakata uzun sure durmayin, yururken agirligi bele ve geriye vermeyin hep dik yuruyun,magnezyum kullanin bana fayda saglayanlar bunlar 30. Hatfadayim.
Bebek1_ SedaCeki magnezyum kullanıyorum dediginiz gibi gerçekten çok oturunca da artıyor haklisiniz yürüme konusuna gelince de 2 dakika yurudukten sonra dik yürümeme rağmen belim kopacak gibi oluyor ve istemsiz aşağı çekiyor ve kuyruk sokumumda çok zorlaniyo yürürken bence artık doğur beni anne diyor 🤣🤣
Yumurcakk Bebek1_ valla bebeğim çok küçük olmasa doğururm insallah derdim ama malesef daha kücük bnmki acılma kontrolü ne oluyor canım
Beyzuska Ben daha 14.haftamdayim kuyruk sokumu hizasında sol kalcama bir agri girdi üzerine bile basamadim yuruyemedim. Yere bastikca bisey battı hep ve kalcamda hala agri var sebebi ne olabilir 😔😔
Bebek1_ Beyzuska hmm daha çok erkenmissiniz o haftadaki ağrılar hakkında genelde kasık ağrısı falan oluyordu ama kuyruk sokumunu yaşamadım yaşayan birileri varsa umarım bilgi verirler 🤷♀️
Psa77 Beyzuska aynısını yaşadım 1.5-2 hafta, doktorunuza söyleyin magnezyum veriyor. Ben şuan koşar durumdayım düşünün. 35+6′yım.😁😁Yerimden kıpırdasam resmen belime kemik batıyordu. Şuan cok iyiyim🙏