Ilkayy Yumurcakk deniyim canım vallah uykular haram oldu gözümden uyku akıyor ama pozisyon yüzünden uyanıyorum
Nundiyebiri Bunlar için hamile yastıkları var fiyat olarakta gayet uygun hem bacak aranızdan kaymaz sırtınıza da destek olarak hep sol tarafa yatmanızı saflar şimdiden alın isterseni Z ben Trendyol dan 62 TL yealdım aşırı memnunum
Ilkayy Nundiyebiri almayı düşünüyorum canım cünkü gerçekten çok rahatsız olmaya başladım şimden genliğinin başındayım daha 4 ay bitçek ama göbek beni maf etti
Nurssss Ilkayy bende bi tek sola dönüp bacagımın birini beline atınca rahatlıyorum bişey demiyor sagolsun hatta koy koy ayagını diyo ben of pof yaparak dönünce hahah 😅
Ilkayy Nundiyebiri amin dün doktora gittim doktor gördü beni şok oldu İlkay bune böyle dedi bide ben 2 haftada bir gidiyorum kontrole 2 haftada adam tanıyamadı beni 😂
Melikeolc Ilkayy ben hamile yastığı aldım canım çok rahat ettim karnın büyüdükçe yatmak daha çok zorlaşıyor çünkü erken almadığıma pişman oldum hatta.
Melikeolc Ilkayy ben e bebekten aldım 100 TL idi en uygunu kargo bekleyecek halim kalmamıştı alıverdim 🙈
Fatmakara97 Ilkayy Yaa bende eşimin bacağının arasına bacağımı atarım ve genelde o öyle yapmamı ister çok rahat uyurum oda öyle😊
Ilkayy Fatmakara97 bende çok rahat uyuyorum ama eşimin beli ağrıyor bu aralar bide ben atınca üstüne daha çok ağrıyor ☺️
Fatmakara97 Ilkayy canım benim Allah kolaylık versin henüz karnım çıkmadı umarım düzelir zorlanmazsın 🤲
Zzeynep1 Ilkayy bende öyle yüz üstü ve sırt üstü yatmak zararlıymış karnımız gerildiği için trendyoldan hamile yastığı aldım çok rahatım şimdi bacaklarımın arasına alıyorum yastığı oh mis😂
balkiz12 Ilkayy hamile yastığı alıp yatabilrsin bende yastıkları hem bacağımın arasına koyuyorum birinize kucağıma alıp yatıyorum