Cigdem_kayagil Kızlar 35 haftalık hamileyim 2 gündür nefes almakta zorlanıyorum artık aranızda böyle olan varmı Dr sordum acile git dedi
Sonay-34 Cigdem_kayagil sırt üstü yatınca oluyorsa normal kemiklerine doğru baskı yapıyor bende de vardı ama siizn şisdeitnizi bilemiyorum nefes egszersizleiri yapın yatırırsanız iki yastık koyun yada oturun bir süre
gullcannn Cigdem_kayagil Ben 34+4 haftalık hamileyim. Bende de bayadır vardı. Ama özellikle 30. Haftadan sonra inanılmaz arttı normalmiş öyle olması
Uerdem Cigdem_kayagil sertleşme de varsa karnında ihmal etme erken doğum için 2 doz ciğer geliştirici vuruldum 34 hafta sancılar cikti ntsde ihmal etme git
Nejlavrl Cigdem_kayagil sırt uZeri yatmayin ve yemeklerden sonra en az iki saat uzanmamak lazim ne yerseniz yeyin iki saat uzanmayin zaten son aylarda nefes darligi normal bunlarada dikkat etmeyince dahada kötü hale geliyor bunlara dikkat edin biraz daha durulur ins
Serherrrrr Bende aylardır öyleyim falat vücudun belli bir kiloya alışık olmasından dolayı daralıyoruz havalar basık ve sıcak haliyle kilo alıyoruz hormonlar değişti çok kötü değilsen sıkıntı yok
Cigdem_kayagil gullcannn iyi o zaman bende agırlaştıgımız için oldugunu düşündüm de acile git diyince tedirgin oldum bende 34+4
Cigdem_kayagil Uerdem cuma günü kontrolüm var bebegin hareketleri iyi cumaya kadar birşdy olmaz inşallah 10 gün önce girmiştim nst ye herşey iyi demişti