[silindi] Adetin birinci günüden itibaren 7. Gün ilişki olursa bebek olur mu? Tabi 4. Günde adetim bitmiş olduğu için soruyorum
Myworld34 [silindi] adetten hemen sonra hamile kalabilirsin benim mesela altı gün sürdü yedinci gün şeffaf akıntım ve kasik ağrım oldu
Gokce_21 [silindi] adet günüm gecıktı sandım.3.günü test yapmıstım evde pozıtıf cıkmıstı.bı kaç gun sonrada kan vermeye gıttık.
BusraUras [silindi] ben adetimin gecikiminden 5gün sonra test yaptım. Kesin olsun diye. Öyle öğrendim.
Elif2912 [silindi] bnm 5 gun suruyor 6 gun hamile kaldim cunku esim is dolayisiyla seyahte cikmisti iyi biliyorum spralle hamile kaldm bide ustune
Seyma46-46 [silindi] Evet hamile kalma şansı çok yüksek. Ben o şekilde hamile kaldım. Özellikle de yüksek olduğu 3 gün vardı onları değerlendirdim.
[silindi] Seyma46-46 peki adet döngünüz kaç gündü bu durumun erken yumurtlamayla alakası varmış çünkü 😊
Seyma46-46 [silindi] 26 yada 28 olması lazımdı. Flo diye uygulama kullanıyorum ordan takip ediyordum ben.
[silindi] Elif2912 döngünüzün arası çok kısa bence çok olağan bi durum olmuş sizinki ne kadar kısaysa yumurtlama o kadar erken oluyor