Yildizanne nursaritas ben yoyko nün park beşiğini aldım 1000 TL içine ayrıca ortopedik yatak aldım 215 çok guzzell beğendim ben
Yildizanne Hilall-Ela GittiGidiyor da şuan fiyatı 1200 olmalı kahve olanı aldım çok guzl geldiii kurulumu kolay beğendim kalitesi de iyii
Yildizanne Teacherella1 trendyolda park yatagi diyin yeşil desenli bamboo yazması lazım üzerinde ben 186 aldım şuan fiyayi artmış sanırım bakın bı yada indirimleri takip edin ayrıca uyku seti de almayı düşünüyorum içine yeterliii
Yildizanne Teacherella1 ortopedik bebek yatağı yazın bu arada ince olanı alın kalın olanlar yatağa olmayabilir ağır gelebilir diye ince olanı tercih ettim
Buse_00 GayeOrhan henüz kullanmadım ama eltim aynı model aynı yatakta 2 cocuk buyuttu simdi ablasına verdi onun kızı yatıyor cok sağlam…. kraft sl park yatak diye geçiyor sanırım
Buse_00 GayeOrhan evet kahve kırmızı gri var ben gri aldim civilden aldim kargo bedava idi 2 3 gune kalmadan da sorunsuz geldi
GayeOrhan Buse_00 anladm bende daha almadım da çok para da vermek istemiyorum açıkçası ondan fiyat uygun gelince sormak istedim tşk ederim
Buse_00 GayeOrhan ben bide bi ufak valizde geliyor biz cok gezeriz esim le köyümüzde uzak da…. tasinirim dedim yanımda
GayeOrhan Buse_00 bende eleele markası dimi mkdelini gördün oda uygun ve çantalı falan ama tâbi daha karar veremwdim hangisi olacağına