Yagmur0707 Merhaba kızlar bugün o kadar değişik bi şey yaşadım ki sümüklü böcek doğuruyorum sandım😁 şaka bi yana öyle yoğun katı koyu kahverengimsi parça parça birşeyler geldi nişan olabilir mi? 36+3 deyim
minikserce00 Yagmur0707 evet nişanınız gelmiş Her an dogumda olabilir ama son gune kadar da durabilir hazırlıklı olun doktorunuza bildiriniz
Zelsonr Yagmur0707 Tecrübem yok canım ama inşallah öyleyse sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim 🤲💜
miskokulum1 Yagmur0707 çok afedersiniz bir soru sormak istiyorum 😊 ilk gebeliğim o yüzden bilgilendirirseniz sevinirim. Nişan dediğiniz olay tuvalet esnasında mı gelio yoksa gün içerisinde iç Çamaşırınızda mı görüyorsunuz?
minikserce00 Yagmur0707 Aynen rabbim bi avaz da kurtarsın haftanız iyi kilosu falan yerindeyse 38 e kadar dogurursun
Yagmur0707 Valla pzt günü gittik 2780 gr dı iyi dedi doktorumuz normal istiyorum inşallah hepimizi sağlıcakla kurtarsın allahımm 🙏
minikserce00 Yagmur0707 amin inşallah cok sükür ıyısınız daha da iyi olun yavas yavas dogum için egzersiz yapın hurma yiyin merdiven cıkma yürüyüş yapın
Yagmur0707 miskokulum1 miskokulum1 benim tuvaletten sonra silerken geldi ama belli kişiden kişiye değişiyordur 🤷🏻♀️