2012 Merhaba bugün doktor ayakları asada kafası yukarda dönmezse sezeryan dedi 24 haftaligim başına gelen varmi 2 doğumum ilk normaldi döner mi acaba
NaimeYilmaz 2012 ohoo daha ne taklalar atacak annesi 😊 Döner ınsallah 36ya kadar bolca yeri olcak ama 40ta dönen bile bılıyorum
Meryemaskerden 2012 döner tabikide özelemi gidiosunuz benim 20lerdd hic dönmemesine ragmen 30.haftada bile döner 36ya kadar dedi doktorum devlete gidiorum 32de döndü çok şükür 😊 35teyiz suan hala aynı
-gyns- 2012 24 haftalık mı😳.. Hocam hiç stres yapamyın.. Daha çok erken dönmesi için.. Benim 33 +5 de iken makat gelişti ve doktorum asla stres yapmadı.. 35 in içerisinde döndü çok şükür.. Doğum anında bile dönenler varmış..
Zhrnc 2012 doğru söylemiş doktorun makat gelişte sezeryan yapıyolar ama senin daha cooook zamanın var :) Benimki de makat gelişti iki hafta içinde yanı 30 haftada normal doğum pozisyonuna geçmişti Korkma sıkıntı yapma canım 😊
Ttk Benim 32de tersti 34 te gittim dönmüştü ama 32 de gittiğimde doktor bana son 15 güne kadar bekleriz demişti.