MMmommy Daha 6. haftada alt karnım şişti. Gaz ve kabızlığın etkisi tabili bebek değil ama bu hep böyle mi olacak. 😕
poyrazinannesi3547 MMmommy malesef bende öyleyim 6 +3 gaz şişkinlk kabızlık göğüs ağrısı ve aşırı derecede koku hassasiyeti var ne zaman düzelirler acaba
Demet84 MMmommy poyrazinannesi3547 işk başlarda alt karın bölgesinde şişlik oluyor çünkü rahim aşağıda daha gayet normal bu. Birde gaz problemi oluyor insanda ama 3.-4. Aydan sonra bu şikayetler azalıyor. Tabi göbekler şişmeye devam ediyor :)
Ebnu MMmommy benim de öyleydi canım şu an sekizinci haftadayız kabızlık olayını hallettim diye sevinirken bu seferde cırcır oldum🙄 ne karın kaldı ne mide 🤷♀️
MMmommy poyrazinannesi3547 offff sende de mi 😢 bugün tulum giyeyim dedim o da ne herkes anlar hamile olduğumu. Oysaki hiç belli bile olmaması lazım :()
poyrazinannesi3547 MMmommy Aynen canım eşimde geçen diyor karnın çıkmış diye dedim daha bebek 2 gr bşy gaz dedim🤪😂ah ah Allah yardımcı olsun tüm hamilelere gerçekten
poyrazinannesi3547 Ebnu bendede kabızlık çok oluyo bide hemoroid var bugün kayısı suyu yaptm 2 büyük bardak anca braz iyi geldi canım