Mom54544 Yarın sabah detaylı ultrason um var aç mı gitmeliyim tok mu ? Vc sıkışık mi olmalıyım farketmez mi ? Şunu ye de git diye özellikle söyleyebileceğiniz bişey varmı ?
Nimetmtn Mom54544 tok gitmeniz daha iyi bebek için ben özellikle çikolata yemiştim sürekli hatta kızım yüzünü göstermediği için doktor yürütüp çikolata ye demişti
Cimen_bebek Mom54544 Kahvaltı yapın aç olmaya gerek yok ama giderken çikolata götürün yanınızda hareketlenmesi için yersiniz malum yüzünü falan göstermeme durumu oluyor😊 Ben gittiğimde sıkışıktım ve tuvaletimi yaptirmadilar bizim icin daha iyi olur diye o sekilde girdim.
ug_fa-3diplomalianne Mom54544 tok ol canım kahvaltını yap git ama çikolata falan yeme hareketli olmasın ki doktor ölçümlerini rahat ve doğru yapabilsin eğer görüntüleyemediği bi kısım olursa biraz uğraşıyo baktı olmuyo sana söylüyo zaten bi meyve suyu falan iç biraz yürü gel diye
[silindi] Mom54544 bgn yaptrdm daha tok gittim zaten doktor herhangi bisey söylemedi sıkışık gitmedim bilerek cisim gelir diye korktum uzun suruyor ya biraz😂 sorun olmadi bebek artik büyük ztn kendi suyu yetiyor
Mom54544 Cimen_bebek ug_fa-3diplomalianne Nimetmtn evet idrar sıkışık olunca daha iyiymiş oncekilerde hep öyle gitmiştim Evet çikolata alacağım yanıma olurda uyuyo falan olursa diye her kontrol de çok hareketliydi sıpacık sabahları bunda nasıl olcak bakalım 🤭
Mom54544 Nimetmtn Cimen_bebek ug_fa-3diplomalianne [silindi] bachsonati Gnssc Deletedmom23234 teşekkür ederim hepinize sağlıkla gelsin bebisler ❤️
Mom54544 [silindi] bachsonati Gnssc uzun sürmesi sıkıntı benim için sırt üstü yatamıyorum bel agrimdan dolayı o sedyeden uzun süre sonra nasıl kalkarım onu düşünüyorum 🤦
bachsonati Tok gitmelisin, wc sıkışık olursan net görüntü vermez dediler zaten muayeneye girmeden önce wcye git öyle gel diyorlar. Benim gittiğim hastane öyle dedi en azından
Nimetmtn Mom54544 benimki de hep uyuyo kontroller de gündüzleri uyuyo yani bakalım doğunca nasıl olacak 😂
[silindi] Mom54544 gercekten ben de oylleym kalkarken zorlandm biraz ama insaallah her se yyolunda olur guzel haberler alınır o rahatlikla hissetmezsiniz 😊
Mom54544 Nimetmtn İnşallah doğunca da öyle olmaz doktorum çok dalga geciyo her kontrolde bu ne hareket böyle sabah sabah dur minik afacan yerinde diye 😂
Mom54544 Deletedmom23234 Ay küsmesin 🤭 zaten her kontrolde karnimi doyurup gidiyorum küçüklükten kalma bişey bende aç aç alsa dışarı çıkamam çıkmam 😂
Mom54544 [silindi] inşallah şimdiye kadar bı sıkıntımız yoktu çok şükür cinsiyet 2 kere kız dedi devlette stajyer pipi gördü bakalım şimdi ne diyecekler 😂
[silindi] Mom54544 ben de bgn nett bir şekilde 2. Kizim olacagni gördüm 🥰🥰 saglikla gelsnler Insaallah hepsi ayrı güzel 😊
Mom54544 [silindi] oyy ne güzel ya sabah olmaz bugün uyuyamam asla 🤭 sağlıkla gelsin bütün minik kuşlar ❤️