Bilge_asln2 iremibrahim aaaa bnmki de 35+3 sanırım benimkinide o tarihlere verecek haftaya gitcez kontrole bakalım
iremibrahim Bilge_asln2 ben cok kararsız kaldım ya 2 sı ya 10 u dedi dayanamam artık dersen dedi 2 si alırım dedi kilosu zayıf tereddütte kaldım 31 Mayıs son kontrol yapcak ama 2 sı ıstycem alsın artık kavuşayım 🥰🥰🤲🏻🤲🏻
Bilge_asln2 55kubra kimseye bakma kuzum senin içinden ne geliyorsa öyle yap kendine nasıl güveniyorsan
canserko Bilge_asln2 valla aşağı yukarı konusuldu ya net tarih yok zaten henüz. :) ayrıca erken diye düşünmeyin sezeryanlar genelde 38+ 0,1,2,3,4 de alınıyor
esraizmirli Bilge_asln2 aslında sezeryanda basit bir işlem değil 25 gün önce oldum karnıma oğlumu koyunca hala ağrı var acı var ilk 3 günde baya ağrılı geçiyor ama normal doğumda o an ağrı çekiyorsun bence ikiside kolay değil😂😂
Bilge_asln2 Gkcerzgr kuzum eliyle kontrol ediyor kişiden kişiye değişir tbi Bnmkini çok zorlamadı ama yinede acıyor
Gkcerzgr Bilge_asln2 peki 🙈😊tüp bebeğin normal doğumda riski ne oluyor tüp bebek olduğu İçin riske atmak istemedi demişsiniz ya 🤷♀️
Bilge_asln2 ayse29 aynen bnde öyle düşünüyorum sağlıkla olsun yeter normal sezeryan ayrımı yok ikiside zor
Bilge_asln2 canserko yok kuzum onu demdm 30 haftalıkken gün vermişler ona dedm erken söylemişler diye zaten Sezeryan 37 38 haftada alıyorlar