balarisi06 Kızlar haplar büyük ya hani yutamıyorum diyenler vardı hala içemiyor musunuz? Alternatif buldunuz mu son durum nedir 🤭😁🙈 decavit multivitamin ve omega 3 içenler 🙋♀️
balarisi06 GunesMom decavit 2 ye bölsem de 4e bölsem de yok asla yutamıyorum ezip suya atıp içiyorum. 🙄
balarisi06 GunesMom Ates21 Omega 3 içiyormusunuz kızlar balık yağı? Ben bir gün yutsam 3 gün hapı yutamıyorum. Bir sıkıntı olur mu sizce 🥺
1_minik balarisi06 canım hap ezilip yada çiğnenip içilmez doktoruna danıştın mı …sadece yutulur…bence eğer doktoruna danışmadıysan yapma..
GunesMom balarisi06 ben her gün içiyorum canım hamileliğimin başından beri evet oda büyük biraz ikiye bölüyorum.sıkıntı olmaz omega 3 bebeğin beyin gelişimi için çok iyiymiş kullan bence her gün.doktorum bana emzirirken bile içebiliyosan iç demişti
Didemm1 Kızlar bende kendimi tek sanıyordum psikolojik yapıyorum yutamıyorum doktoruma söyledim meyve suyuna atıp birsaat kadar erimesini bekleyip öyle içiyorum birde kan ilacını kaşık şeklinde yazdı onu öyle içiyorum şurup gibi bilginiz olsun 🥰
balarisi06 1_minik ezio meyvesuyuna karıştırıp içenleri okudum burda doktora da dedim yutamıyorum napıcam diye günde 10 tane hap içe içe tiksinti geldi yutamıyorum zorlanıyorum 🙄 ezip içsem sorun olurmu dedim iç de yeterki nasıl içiyorsan iç dedi 🤕
1_minik balarisi06 anladım canım en iyisini yapmışsın…ben bilmiyordum valla …ben zorla da olsa yutuyorum valla…