Yagmurustalar Selam kızlar. Aranızda şeker yüklemesi yaptıran var mıı? Ben bugün yaptırdım sonuç 140 çıktı var mı bana yakın sonucu olan, doktorunuz nasıl bi yol izledi? Ben perşembe günü gidicem ama merak ediyorum sonucum çok mu yüksek diye 🤭🤭
Happyturuncu Yagmurustalar hangisi 140 çıktı canım açlık 91 / 1.saat tokluk 126 / 2.saat tokluk 96 çıktı doktorum normal dedi
Sumus Yagmurustalar ben de 50 gr lik yaptırdım 175 çıktı doktorum bu sefer 100 gramlik istedi onu yaptiracam bakalım ne çıkacak. Doktor 50 gr lik yüksek çıkması normal dedi önemli olan 100 gr dedi
Esan Yagmurustalar ben yukleme yaptirmadim, evde kendim 5 gun aclik ve tokluk sekeri olctum. Normal cok sukur. Yukleme testi yaptirmayanlar aleti varsa evde yapabilirler.
Yagmurustalar Happyturuncu sonuç yazıyor sadece ben 50gr olanı yaptırdım 1 saat bekledim yani. Sonucuda 140 yazıyor sadece ☺️
Knkhbb Benim açlık 79 tokluk 141 çıktı sınır 140 sınır üstü çıkınca tekrar yükleme yapıyoruz ama yapmamıza gerek yok hamur işini ve şekeri bırak dikkatli beslen dedi😔 bu sayede az kilo aldım ama☺️
Yagmurustalar Knkhbb benimde açlık 76 ilaçtan sonra 140 çıktı. Şimdi bi doktor arkadaşıma danıştım çok normal dedi bide ben normal hayatta şeker kullanan tatlı tüketen bi insan değilim
Sermec27 Zeynep_yvz ben de 75 lik yaptırdım ve sınır 140 140 üstü cıkması gebelik şekeri var demek sizin sınırda cıkmış tavsiyem dikkat edin