Ozgee_93 Arkadaşlar merhaba. Ayrıntılı ultrasonu perinataloji uzmanlarımı yapıyor acaba. Yoksa perinatoloji uzmanları sadece rısklı gebelıklerde mı ayrıntılı ultrasona bakıyolar.bırde sız kacıncı haftada gırdınız ayrıntılı ultrasona
0267 Tam bilgim yok Ozgee_93 tam bilgim yok hangi bölüm baktığından ama benim doktorum 20. Haftayı sakın kaçırmayın o zaman detaylı ultrason yapacağız dedi
Hamileanne0 Ozgee_93 evet perinatoliji bakıyor ama devletten randevu almak imkansız gibi bisey özel hastanelerdeki fiyatları araştır bence
co2041 Ozgee_93 perinatolog her yerde olmayabiliyor ben radyologdan randevu aldım onlar da detaylı ultrason yapıyor
Ozgee_93 0267 bende 17+5 gunlugum doktor 15 gun ıcınde randevu al dedı fakat 182 den devletten asla randevu yok. Kendım hem özele gıdıyorm hem devlete devletttekı doktorum soyledı bunu 15 gun suren var dıye. Bakalm ozelde kı doktoruma daha gıtmedım
4434 Ozgee_93 hergun saat 4 de yenileniyor randevular 3.56 gıbı telefonda arayın 4 de mhrs ye bakın 2 telefon varsa elinizde talep olusturun bıde ıllakı bulursunuz daha zamanınız var 22. hafta detaylı ultrason ıcın en uygun hafta dedı perınatoloji doktoru bana 20 de yapılınca bazı seylerı goremeyedebılıyorlarmış