Zeyno26 Leylosacl yalniz cem beyin instagram hesabı yok ben de cok araştırdım da 😀 ama google’a versa hastanesi yazip yorumlara bakarsaniz cem beyle ilgili çok güzel yorumlar okursunuz 🙂🙂
-mehtap38 Bende versa hastanesı cem ışıktaşa gıdıyorum memnunmuyum orta derecede bırsey sormak ıstedıgımde ulasmak sıkıntılı randevusuzda muayene etmıyorama nevsehırde en ıyı oldugunu duydugum ıcın devam edıcem
haydinyildiz Leylosacl merhabalar bu sene de bizim tayinimiz cikti dogum yapmissinizdir simdiye hayirli ugurlu olsun 😍 doktor onerisi alabilir miyim ben de 🌸
Serife_ee haydinyildiz özel de Kapadokya hastanesi yeliz şenal Versa hastanesinde ramazan güngör birde cem ışıktaş var. Kaç haftalık hamilesiniz? Devlette hep yeni geldikleri için bilmiyorum ama çiğdem şimşek iyi birde gizem Çetinkaya var ☺️
haydinyildiz Serife_ee cok tesekkur ederim Onerilerileriniz icin😍 suanda 26.haftadayim agustos basi gibi tasinicaz eylulun ortasinda da dogum gorunuyo Allah izin verirse biraz endiseliyim acikcasi. Hastane buyuk mu peki nasil? Bir de okudugima gore hep kayseriye gidiyolarmis hastaneler buyuk diye galiba oyle mi cidden
Serife_ee Hutbysaustukls aynen yeliz şenal her şeyi net açıklayıp anlatıyor aydınlatıyor birde çok içten samimi annem ve yengem ona gidiyor ramazan beyi de çok duydum o şekilde öneriyorum.
Serife_ee haydinyildiz versa hastanesine gitmedim hiç orayı bilmiyorum ama görünüş bakımından öok büyük bir hastane değil. Kapadokya hastanesi de normal kadın doğum 2. Katta yer alıyor odaları geniş güzel ama baya pahalı olduğu için bende devlete gidiyorum. 32 haftalık hamileyim 19 Ağustos doğumum ☺️
haydinyildiz Serife_ee yaa😍😍😍 saglikla gelsin insallah kuzucuk cok tesekkur ediyorum cok sagolun saglikla sihhatle kucaklarimiza alalim insallah😇
haydinyildiz Hutbysaustukls cok sagolun gercekten en azindan hastanelerin temiz ve ilgili oldugunu duymak beni cok rahatlatti 😍