Beyzuska Merhabalar aramizda egepole giden ve detayli ultrason fiyatını bilen var mi? Veya Izmir’de nerde kaça yaptırdınız??
Nzlozkn Beyzuska bende şurds bekleyeyim doktorum Alsancak mr ı önerdi de fiyat bilgim yok bilen varsa yardımcı olursa sevinirim en uygun neresiyse oraya gitmem gerekiyor param yok maalesef
AybukeA Beyzuska egepol de radyoloji yapıyor detayliyi 400 dediler diye hatırlıyorum, birde normal kontrol ücretinizi 175 veriyorsunuz. Benim gebelik takibim egepol de dilek hanimda. Detayli için alsancakta cenk gezer e gittim nakit 600, kredi kartı 700 yapıyor. 50 dk kadar sürdü cok memnun kaldım. Tavsiye ederim
Nzlozkn AybukeA ya geçen gün biri Alsancak için 350 demişti de doktora göre değişiyor mu fiyat anlamadım
Beyzuska AybukeA bende egepole bulent beye gidiyorum. Peki neden egepolde değil de alsancakta yaptirdiniz? Bilmedigim icin soruyorum
hamileana Nzlozkn Alsancak mr diye bir yer. Ar orası büyük ihtimalle dediğin canım orda Aralık ayında 300 dü
AybukeA Beyzuska eşleri alıyorlardı egepolde en son, eşim bebegini hep videodan gördü, sırf o da girsin diye hem de uzun bakılıyor uzun uzun gorur diye ozel kliniğe gittim 😊
Bng-krz Beyzuska merhaba ben Şubat ayında 450₺ Vererek detaylı ultrason çekildim. Hastaneyi ararsanızda bilgi veriyorlar.
ugr90 Alsancak MR 350 TL, ama forumda okumuştum ne kadar doğru bilmiyorum tepecik hastanesi sevk ederse ücretsizmiş isterseniz araştırın. Dr Cenk gezer nakit 600 TL,kredi kartı 700 TL,Dr YEşim Bülbül 700tl, Buca Tınaztepe 600 TL