Yoncaglseven Benim sinüzitim var genelde başımı fazla kurutmuyorum yaz da olsa kış da olsa bas agrim ve bazen burun tikanikliligim oluyor. Hiç hamilelikte grip gibi olup , test yaptırıp sonucu negatif cikan var mi ? Hemen corona mi saptanır bu durumda ?
MinnieMouse Yoncaglseven mevsim gecisi canim sinuzitin cosmustur kotu dusunme. Her ihtimale karsi bi test yaptirabilirsin yine de.
ikikuzuannesi_18-21_ Yoncaglseven eğer bulgular onu gösterse özellikle ateşiniz varsa test istenir. Test sonucu da eğer ki vücudunuzda %60 herhangi bir virüs varda test pozitif çıkar çünkü ayrı olarak covid araştırması yapılmıyor. Devlet böyle bir karar almış test sonucu vücutta %60 virüs varda hepsine covid deniyor.
Yoncaglseven MinnieMouse Bende sinüzit var azicik saçım ıslak kalsa hemen burnum tıkanıyor bas agrim oluyor.
Z6316 Yoncaglseven iki gün önce ateşler içinde yandım bende 6 saat ateşim düşmedi test yaptırdım negatif evde herkez oldu ölümlere gittik hala kötüyüm 🥺🥺
Yoncaglseven ikikuzuannesi_18-21_ Sadece bas agrisi ve burun tıkanıklığı var Ama dün saclarimi yıkayınca çıktı daha önce yoktu.
ikikuzuannesi_18-21_ Yoncaglseven ateş olursa sadece baş ağrısı ve burun tıkanıklığı ile bakmazlar öyle. Vucüt ağrısı olacak bir kaç belirti olması gerek.