SibelK Merhaba sevgili anneler.perinatoloji uzmani arayisindayim.İSTANBUL/AVRUPA yakasinda detayli ultrason yapan hastane ve fiyatlerini merak ediyorum.doktorumuzun tavsiyesi ile bizim icinde onemli olan doktorun isinde iyi olmasi.tesekkurler
Efeela SibelK Esenyurt ta doktorumun önerisi ile Altan Cebeci ye gitmiştim ben. Çok da memnun kaldım 40-45 dk boyunca ultrasonda bebeğime bakarak bana tek tek açıklamalar yaptı. Bir araştırıp bakın isterseniz yorumları da okuyun derim.
Nergis0 SibelK İlk gebeligimde gittiğim Fehmi Yazıcıoğlu’nu tavsiye ederim. Ben de 16. Haftadayim o yüzden dün tekrar arayıp bilgi aldım. 2 yıl önce 450 idi ücreti şimdi ise 600₺ olmuş. Saat 9:30-15:30 arası çalışıyormuş. İki hafta önceden randevu almak gerekiyormuş. Kağıthane papirus plazada yeri
Dry34 Türkiye hastanesi 600 tl dediler . Doktorum Ayşe solaroğlu ama tabi perinotoloji doktoru bakıyor.
SibelK Nergis0 tesekkur ederim.fiyat olarak yine iyi.degerlendirilebilir.benim gittigim hastane 1000 tl dedi.oglumda 7 sene once 450 ye yaptirmistim.fiyatlar ucmus durumda malesef