minikprensimmm123 Kucukmucize Kaç haftalıksın canım bana ilk dozu 24. Hafta da yapacaz diğer dozu da 1 ay sonra dedi
Kucukmucize nazlisamac35 yaaa anne olmak hissi anne olmak çocuğunu düşünüyorsun sadece.😊 bende korkmuştum hep yorumlarda bu haftaya kadar o kadar değil🙏
kelebegimm07 Kucukmucize bende dün vuruldum vururken acimiyor zaten birkaç saat sonra acısi başlıyor. kolunuzu biyere uzatırken ağır kaldrrken iş yaparke ağıriyor ama aşırı değil yani☺️
Asil_Egem Kucukmucize ilkinde baya korkmuştum buda öyle olacak diye ama olmamasına bende çok sevindim 🥰🙈
1Acemianne Kucukmucize Ay sonunda abartmayan biri cidden ne öyle ya hiç mi çalışmamış kol agrisi cekmemiş insanlar var ☺️O yüzden doğum hakkındada kimseyle konuşmuyorum hep abartı
Esan 1Acemianne benim canim hic tatli degildir ama tetanozdan sonraki kumdaki agriyi hala unutamiyorum, kolumu kaldiramadim gunlerce..Herkes bir olacak diye bisey yok. Kucukken kac kere tatanoz oldum boyle bir agri hatirlamiyorum bile.
duygucopelci Tetanozun 2 dozunuza oldum , hemşire ağrın , kızarıklık olursa parol iç dedi ama ne ağrım oldu nede ateş. Bünyeden bünyeye değişiyor 🥰
Dareyn Kucukmucize Bende vurulmuştum yemin ederim sanki serum vurmuşlar gibi hiç ağrı yoktu burada okuyunca diyorum ben tetanoz olmadım mı diye 🤭😅
milla-s Kucukmucize ayy ben korkmuyordum mesela ama aşıdan sonraki gün kolumu kaldıramadım. İlk gün hissetmemiştim, bugün de üçüncü gün ve aşı olmamış gibiyim ama dün fenaydı😅 gece üstüne yatınca bile uyanıyordum yani ama kısa sürüyormuş Allah’tan😅
senell Kucukmucize Aynı şey çatı muayenesi için de geçerli bence. Burada birbirini korkutuyor insanlar, sonra acımayacaksa da kadın kendini kastığı için acıyor. Ben dün oldum, 1 dk sürmedi, hiç de acımadı. Tetanozda da önemli bir ağrı yaşamamıştım.
Minik_kalplim_ Kucukmucize kişiden kişiye değişiyor bnce ben 3gün çektim acısını kolumu fazla oynatamadım😒 yani kolumu oynatınca acıyordu ve daha 2.doz var önümde 🤦🏻♀️
Yasemin3739 Kızlar bende yarın vurulcam tetonoz aşısı 21+4 deyim acaba aç karnına mı gitmek gerekir tok mu fark eder mi