hatice70 Iyi aksamlar kızlar genital sigil için bitkisel önerileriniz varmi acaba uygulayan fayda gören bide eşim icin hangi bölüme gitmemiz gerekiyor
Deletedmom23234 hatice70 Benim eşimde vardı bizde onu ben sanıyorduk meğerse siğilmiş ve hep enfeksiyon kapıyordum 🤦🏻♀️ eşim de üroloji’ye gitti. Lazer tedavisi uygulanıyor
Kbrckr23 Bendede genital siğil var eşimden geçti .ama onunki ilerleyen günlerde yokoldu . Benim kadın Doğum doktorum bakıyor . Hamilelik hormonlarından dolayı tetikledi büyüdüler . Doğumdan sonra kendiliğinden yokolabileceğini söyledi .
hatice70 Kbrckr23 benim doktorum siğil oldugundan emin olamadi 3hafta sonra gel tekrar bakalim dedi ama eger sigilse normal dogum yapamazsin dedi cok korkuyorum 30 haftalik hamileyim😔
hatice70 Deletedmom23234 insaallah faydasini görürsünüz bizde yarın gitmeyi dusunuyoruz anlamak icin testmi yapiyorlar
Kbrckr23 hatice70 bende 30 haftalık hamileyim . Banada normal Doğumu yasakladılar . Bebeğin vücuduna değmesin diye siğiller. Hayırlısı olsun sizin adınızada inşallah. O kadar kötü bişeyki ben hergün düşünüyorum
hatice70 Kbrckr23 evet bendee oyleyim hergun bakıyorum korkusu bile yetiyor insaana gercekten Rabbim herkese kolaylik versin zor gercekten