hanzadeee Kizlar hamileligin basinda 54.3 tum ac karinla simdi 14 haftaligim yarin 15 haftami doldurcam tok karinla 54.0 ciktim aslinda 53 yani midem bulantimda pek olmadi normal mi kizlar alcagima 1 kilo vemişim🤔
Nelmali hanzadeee 9 kilo verdim kilo vermem durdu kilo almıyorum da bebegim de gayet sağlıklı hamilelik=kilo almak değilmiş bunu yaşıyorum 😁
hanzadeee Nelmali sevindim o zaman bende anarmallik mi var diyodum normalse sorun degil kilo almayi sevmem zaten tuy gibi hafif olmayi sevmisimdir hep😂
gulin-35 hanzadeee ılk ay bende vermıstım bulantım olmamasına ragmen sonradan ıstemsızce alınıyor zaten takılma
balbocegim27 hanzadeee ben 5 kg verdim 16 haftamdayim daha hiç almadım çokta sorun yapmıyorum bebegin kilo falan iyiyse sıkıntı yok elbet alırız
Linasalamandre hanzadeee ben ilk 4 ay 6 kilo verdim çok normal. Doğuma kadar 2 kilo alıp 4 kilo doğuran biliyorum kendi kilo verirken bebek sağlıkla aldı. Millette sanıyor ki 15-20 kilo alınca sağlıklı kilo aşanlar böyle avunuyor😂
Kizannesii07000 hanzadeee canım normal 7 kilo vermiştim simdi 10 kilo aldim basta verip sonradan aldığımızda kilomuz cok görünmüyor kim görse hic belli değil fizigin hala ayni diyorlar sadece göbek var o yüzden başta kilo vermek güzel 😂
hanzadeee Kizannesii07000 oh ne guzel bende de bebek alsin kilo yeter zaten goren karnin belli degil diyo ama daha erken benim icin 5. aydan sonra belli edermis insan hamile oldugunu.
Kizannesii07000 hanzadeee doğrudur göbek o zaman çıkıyor dediğin gibi bebeklerimjz kilo olsun gerisi önemsiz 🥰
mucizebebek03 hanzadeee bende 4 kilo verdim 4 aylık oldum eski kiloma yeni döndüm 😁🥰korkma normal kilo vermek