lavinya001 Merhaba hanımlar 🌸 Sezeryan ile dogumum olucak sezeryan dogumda hasta bezine gerek var mı ? Depend bez alayim mi
Cansu101706 lavinya001 arife günü spinal sezeryan ile doğumum oldu bir haftadır hala onu kullanıyorum. Orkıdler asla yetmezmiş bana. Hala da kanama devam ediyor. İyi ki burada önerenleri dinleyip almışım
Greyfurt lavinya001 Benimde sezaryen olucak almayı düşünüyorum ben sonuçta Sezaryen de de kanama oluyor dimi
Miranannesi lavinya001 3 gün önce sezeryan oldum hala depend kullaniyorum cok rahat bide kanama oluyor baya bende iyi geliyor
Bsmlh lavinya001 deepend cnm once odaya geldim onlar sonda vardı bez takıyor ayağa kalkana kadar takıp yapıyorlar ayağa kalkarken ebe hemsıre deepend varmı dedi hazırdı verdım hep kullandım cok rahat ettim
Naz_01 Cansu101706 sizce kaç paket almak lazım birde hangi bedeni almak lazım .75-80kiloyla doğuma girdim diyelim l beden mi uygun olur sizce xl mi
OznurAlaca Miranannesi denend yaraya denk geliyor mu iç çamaşırı giydiniz mi sadece depent mi kullandiniz
Mineyld07 Naz_01 xl alın çok geniş değiller zaten ben xl aldım evde denedim öyle aman aman geniş değil kalıpları
Miranannesi OznurAlaca sadece depend kullaniyorum ic camasirina gerek yok kalin zaten yaranin üstüne cekiyorum yumuşak olduğu icin sorun olmuyor esnek zaten baya