Humanur2021 Denizin kendini yorduysan iş-güç vs derken belki ondan dolayıdır bende 28+1′im bi kaç gündür çok hafif yok gibiydi öyle durumlarda müzik açıyorum çok güzel hareket etmeye başlıyor yada bol su içip uzanınca 🙈🧿🙏
Minik1bey Denizin Yeri daraldığı için normal arada hareketsiz kalması eğer sen kendini yorduysanda hareket etmez. Tatlı yiyip sol tarafınıza uzanın hareket edecektir 🌸 İçinize sinmezse eğer acile gidip kalp atışlarını dinleyebilirsiniz 💜
Nurssss Denizin aynı hafta hatta aynı gündeyiz iki gündür hareketleri çok çok az o saga sola vuran karnımı şekilden sekle sokan çocuk yok çok sakinn 🥴
BegumIscanTunc Denizin kuzum 30 haftalığım ama bizim kız öyle aman aman hareketli değil Allah’a şükür herşey yolunda ama hareketli değil yani anca yatınca minnak minnak hissediyorum
Humanur2021 Denizin haklı olarak tabi içini ferah tut Az da olsa kendini belli ediyorsa minik birşey olmaz Allah’ın izniyle 🧿🤰🏻🤍
Nurssss Denizin göbegime flaşı acıp tutuyorum minicik kıpırdıyo kıpırdadıktan sonra sorun yok diyolar ama bu kadar hafif vurunca noldu bişeymi var diye insan korkuyo tabi🙂
Nefe_s94 Is yapip ayakta kaldiysan ayaktayken pek hissedilmez ama bitane cikolata ye ve sol tarafina uzan dinlen biraz ondan snra hissedersin hatta bu arada karnini sev konus bebisinle birazda canimm
Medine_25 Denizin Çikolata yiyin hareket eder yada yorganın altına girip karnınıza ışık tutun ise yarıyor 😊