OktayMeltemSahin Yuli çok erken değil mi ya burda okuduklarım hep 25.haftadan sonra gelenlerdi doktorunuza sorun bence
Gokhangurbet58 Yuli bnm 18. Haftada gelmeye basladi suan 35+5 gunluk hamileyim ve halla geliyorda hic doktora sormadm endise etme bnce cnm
tomurcukannesi Yuli benimde 22 de geldi doktoruma söyledim ne güzel şocuk aç kalmıcak doğunca demekki dedi😄 şuan 26. Haftamdaym 2 haftadır yatağa bile geçiyo. Önemli olan kokusuz olması süt rengi yada şeffafsa sorun yoktur☺️
Eminegkhan 13 haftalikken vucudun sut uretmesini ilk defa sizden duydum benm 25. Haftadan snra gelmeye basladi hatta sut gibi de degil su gibi gelmeye basladi benden smdi koyu kivamli bsy oldu ama sizinki gercktn ilginc geldi bana sutunuz cok olack o zmn masllah
Parpali Olabilir canim cok normal ergenlik donemimde bile benim azicik azicik geliodu meme bu heran sut gelebilir 😂😂
tomurcukannesi Yuli o zaman sıkıntı yok sütün bol olcak diyolar bana seninde öyledir. Çok söyleme gerçi kimseye nazar falan değer.
cigdmpkr Yuli Normal canım bnm arkadaşımın da öyleydi maşallah sutunuzun olması ne güzel benden daha gelmedi inş doğumdan sonra gelir 😍