Gizzso 38+4 sabah nişanım geldi gün boyu da gelmeye devam ediyor ama suyum gelmedi sancım vs de yok doktor kanaman suyun olursa gel dedi gitsem mi hastaneye?
twoboys05 Gizzso sancını bekle derim canım zaten nişan gelmişse en geç yarına doğar suni almak istemiyorsan evde sancını bekle
dlnyny Gizzso doktorunuz gel dediyse gidebilirsiniz aslında. Açılmanız yoksa veya azsa evimde sancımı beklemek istiyorum diyip evinize dönerseniz. En azından muayene olmuş olursunuz.
Gamzee_27 Gizzso Aynısı bendede oldu canım doktorum suyun gelmediyse,kanaman yoksa,tansiyonun yüksek değilse hastaneye gelmeme gerek yok dedi sakin ol ve evde bekle dedi bilgin olsun.
AycanAycan19 Gizzso hayirlica alin kucaginiza cinsiyeti ne peki bebisin bende 38+2 icimw sızı düştü ama erkek bebek g3c gelir diyolarya kafam karisiyo 😂
Hazanil Gizzso benimde 1 hafta olacak yarın. Kasılma su yoksa boştan yere gitme. Bilgi ver yeter. Ben öyle yaptım. Her şey yolunda. Tabi yine de sen bilirsin☺️ Her gebelik her bebek aynı değil.
Gizzso Ftmagull canım Rahmi tıkayan tıkaç görevini gören bi sıvı diyeyim doğuma yakın o geliyor sümükümsü kanlı akıntı gibi birşey
Semrakrbck Kızlar benim aralıklarla su geliyor bugünde kanlı geldi hastaneye gittim normal dedi ama endişeliyim
nmkk11- Gizzso 37+3 4 gün önce düzensiz sancıyla gittim 2cm açıklık çıktı 2 gün önce nişanım geldi ama hala düzenli bir sancı gelen giden yok 😊 hatta hastanedeki ebe bugün yarın doğurursun dedi ilk gebeliğim hala bekliyorum 🤷🏼♀️
Gizzso nmkk11- bende dün gittim doktora çatı muayenesi yaptı 2cm açıklık var dedi bugün nişanım geldi ama sancım vs yok bi hastaneye gidicem birazdan sıkıntı olmasın diye
nmkk11- Gizzso doktorunuz ne diyecek çıktıktan sonra yazarmısınız. Benim 20 sinde randevum var onu bekliyorum doktorum telefonda kanaman artarsa suyun sancın yoksa bebeğin hareketlerinde azalma görmediysen acil bir durum yok demişti.
twoboys05 Gizzso çatı muayenesi olduysan nişan olmayabilir çatı muayenesinden sonra lekelenme normaldir hatta bir kaç gün sürebilir
Gizzso nmkk11- gittim 2 cm açıklığım varmış şuan normal dedi ama her an gelebilir dedi şuanda da sancım var bakalım
twoboys05 Gizzso hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin ben 8 gündür 2 cm açıklıkla bekliyorum 38+0 şuan bakalım nişan su sancı hiçbirşey yok şuan