Aleynanin_annesi34 Merb kızlar ben 28 haftalık hamileyim fakat 26 iken bebeğim geceleri daha çok hareketliydi şimdi de Gündüz çok hareketli gece de yavaşladı aranızda bunu yaşayan var mı? Sizce bu normal mi😒
Gulsumm32 Aleynanin_annesi34 evet normal benimkide 28.haftada hareketi yoktu doktorada gittim onun için çok şükür biseyi yokmuş endişelenmeyin yani
[silindi] Aleynanin_annesi34 Hiç takmayin bence bizim kızda bir gün normal hareketli bir gün çılgın bediş 😂
Ruyasusam Aleynanin_annesi34 Ben de 28 +2 yim bi kaç hafta önce ece yattığımda bira oynayıp uyuyordu. Şimdi geceleri hareketsiz ama sabah 6 da pat küt vurarak uyandırıyor beni noluyo ya uyanıyorum. Sabah uykusunu cok severim hayal oldu 😅
Aleynanin_annesi34 suscarparimm yaa ciddi misiniz kız ben hep isterim hareketli olsun hiç durmasın valla o durunca keyfim kaçıyor hareketli olunca dünyalar benim oluyor 😁😁
DilayyEcr suscarparimm bende 30. Haftaya girdim ne gündüz ne gece hiç durmuyor oğluşum uykular kaçtı alıştırma yapıyor galiba 😂
suscarparimm Aleynanin_annesi34 Bende öyleydim ama artık son haftalara yaklaştım hareketleri azaldı fakat sertleşti gece daha sık ediyor sert olduğu için uyku problemi çekiyorum diyorum gündüz et gece uyuyayım 😂
Aleynanin_annesi34 Gulsumm32 çok teşekkür ederim. Allah razı olsun valla Benşm Allaha şükür hep hareketli oluyor ama Bi iki gün çok yavaş sonrası da hareketli özellikle gece çok hareketliydi 28 haftalık olunca gece yavaşladı gündüz ise hep dolanıyor hemde tekme atıyor bildiğin😊
Aleynanin_annesi34 suscarparimm oyy yerim maşallah RABBİM bir avazda ikinizi de kurtarsın 😁🤲insan biran önce doğurup kucağına almak istiyor artık 🥰 bu arada kaç haftalıksnz birde cinsiyeti nedir?
suscarparimm Aleynanin_annesi34 amin inşallah 🙏🏻 kesinlikle öyle artık daha bi sabırsızım bakalım haftaya muayenede kesinleşcek ne olacağı 36+4 kız canım 😍
Aleynanin_annesi34 suscarparimm ayy MaşaAllah sizin az kaldı darısı başımıza artık 🥰 benim de kızım olacak Allah nasip ederse
Aleynanin_annesi34 suscarparimm çok sağolun ya rahatladım.. İnşaAllah öyledir valla merak ettim sormak istedim 💜
suscarparimm Aleynanin_annesi34 Allah bir avazda kurtarsın sağ salim sizde kucağınıza alırsınız inşallah ufak ufak sancılarım var bakalım kısmet
Aleynanin_annesi34 suscarparimm Amin insaAllah Allah sizinde yardımcınız olsun ee artık sonlara doğru gidiyor ondan sancı da olacak sağ salim alın İnsaAllah bebeğinizi kucağınıza 😊🤲
Selma_aygun 25 haftaligiz kızımla geçen hafta daha hareketliydi geceside gündüzüde bu hafta daha sakin ama problem etmiyorum etmem mi gerek acaba hiç hareket edmiyor değil ama sakın geciyo
Aleynanin_annesi34 Selma_aygun çok normal annesi benim hep öyleydi iki gün sakin olurdu sonraları çok hareketli önemli olan hareket etmesi ki zaten 30. Haftaya kadar ancak düzene giriyormuş
Emine_clk01 Ben de 20 haftalığım bebeğim 17 nin sonlarinda hareketlenmeye başlamıştı ama dünden beri hiç hareket etmiyor nerdeyse dünde hamilelik yogası yapmıştım karnım falan ağrımıştı ondan sonra bebeğim hareket etmemeye başladı 😓
Aleynanin_annesi34 Emine_clk01 birde ağrım var diyorsunuz hiç beklemeyin yoga niye yaptınız ki daha çok yenisiniz riskli o haftalarda yada bebeği çok yormuş olabilirsnz de tersde dönmüş olabilir tabi biz sadece tahmin edebilirz siz mutlaka yarın görünün ilk işiniz o olsun. Gerçi yarında tatil olabilir ama acile de gidebilirsnz lütfen ihmal etmeyin çok üzüldüm 😔
Emine_clk01 Aleynanin_annesi34 hissetmedim hiç özellikle sırt üstü yattığım zaman çok hareket ederdi şekerli şeylere tepki verirdi ama tık yok karnım kasiklarim belim de çok ağrıyor
Aleynanin_annesi34 Emine_clk01 cnm yakında Bi sağlık ocağı yok muydu en azından kap atışlarını dinleseydiniz 😒yarın gidin doktorunuza Allah muhafaza dünden beri diyorsunuz fazla aksatmadan mutlaka yarın görünün. Allahın izniyle bişeyi yoktur inşallah güzel haberler alırsınız 🤲