arzuublm arkadaşlar biraz önce hastaneden geliyorum dogum ücretini paylaşayım sizinle normal dogum 3250 tl sezeryan dogum 4250 tl epidural 1000 tl
beyzanur_kbn arzuublm bende bugun hastanedeydim size yazacaktim hatta simdi😊bana da bir tık fazla geldi ama iste insaninda elinden pek bisey gelmiyor sanki
gizemm08 arzuublm bende duygu hanıma gidiyorum çok memnun kaldım ama fiyatı baya pahalıymış buranın reyap daha uygun birinciye göre reyapta birde nereida hanım diye biri var onada iyi diyorlar ama ben gitmedim
Mrvweeeeee arzuublm fazla ama yapcak bsey yok arastrma hastanelerine suanda kovid doneminde guvenemiorm ilk hamileligimde 3bindi sezaryan nekdar yukselms 2 sene oldu
humeyra_tplsn arzuublm sizinkisi gayet iyi bence benim doktorum 4000′e yaptırıyor benim zamanıma yükseleceği de söyleniyor hatta
arzuublm beyzanur_kbn valla düşünüyorum yok bulamıyorum reyapta doktor kalmadı düzgün duygu hanım için zaten birinciye gidicem
Carpe-diem O hastane bi pahalı zaten herşeyiyle. Nst ye 60 tl vermek çok gelmişti banada. Sezeryan ücretide çok fazla..
beyzanur_kbn Carpe-diem detayli ultrasona 600 tl dediler duygu hanım bile baska yerde yaptırıp bana getirebilirsin istersen dedi yani bende oyle yapacağım zaten o nasil bir fiyat
Betull34 arzuublm Reyap nereidan hn sabh randevum vardı öyle serttki ve uslubu çok yanlştı bir kere bile tebessüm etmedi ya ulrtasnda cnsiyeti söylerken bile sdcee söledi ve geçti okdr insan bir tebesüm eder sohbet edasnda söyler ben böyle bir buzdolabı görmedm ya hastaneye şikayet ettim zaten
arzuublm beyzanur_kbn duygu hanımmı dedi ya duygu hanım beni sürekli yoldu :))))) bir sürü test yaptırdı boşu boşuna
beyzanur_kbn arzuublm ya öylemi yok ben dedim ikili uclu dortlu onlarida yapmak istemezsem tamamen bana bıraktığını söyledi
arzuublm gizemm08 31 aftalık gebeyim valla duygu hanım hep takip etti beni reyap uygundu birinci baya pahalı neredia hanım biraz sezeryancıymış bide biraz suratı asık bu yüzden duygu hanımdan vazgeçemedim ama dogum ücreti çok geldi ne yapcam bilmiyorum
gizemm08 arzuublm sizin az kalmış allah nasip ederse inşallah bence son dakikada değiştirmeyin doktorunuzu inşallah duygu hanım bu hastaneden gitmez bende onun için tedirgin oluyorum hastaneler çok artmış ya 10 bin tl yapıyor medicana beylikdüzü
Aslankuran arzuublm dogum ucreti ne kadar acaba onu sormayi unutmusum k.bakmayin normal ve sezaryen olarak bnmde reyaptaki dr umdu ama ne yapicam bilmiyorum
arzuublm Aslankuran dogum ücreti 3250 normal sezeryan 4250 epidural istersen normal dogum da oda 1000 tl
humeyra_tplsn arzuublm Anladım bütçenize uygun olabilmesi için dr değişimi yada hastane değişimi de yapabilirsiniz.
mugee34 ben duygu hanıma gıttım ilk başlarda verdiği testlerde başa çıkamadım mide bulantışarımla başa cıkamadım mesut beye geçtim çokta memnunum birinci hastanesıne geçmiş oraya gidiyorum arkadasım doğum için indirim yaptırdı sizde yaptırın yapıyorlar