Eryener93 20+5deyim bugun çok hafif bi can sıkıcı olaydan sonra bütün gün iç çekerek hıçkıra hıçkıra ağladım ağlıyorum tutamıyorum kendimi, normal mi yaşayan var mı böyle bi durum
Pelinbyrktrlr Eryener93 evet normal😅 Ben en son yemeği yetiştiremedim diye kendimi yerden yere atarak ağlamıştım resmen 😂
Deletedmom23234 Eryener93 Olmaz mi hiç, yemek yiyemedim diye ağladım kaç defa 🤣 açım açım diye ortaliklarda dolanıyorum 😁
Atesbeyinannesi Eryener93 ben de 34+5teyim normalde aşırı duygulu bir insan sayılmam hatta ailem odun der bana 😒😂 ama hamilelikten beri gözyaşlarım resmen ucunda duruyor bir de kimse ağladığımı görmesin diye hemen bir yere kaçıyorum 🙈😂 bu sabah kahvaltı yaparken eşimin ekmeğini almışım fark etmeden o da şaka yaptı bana en güzel ekmeğimi aldın ben özenle bekledim onu yemeyi diye ben de ağladım neden aldım o ekmeği sen yemek için o kadar beklemiştin diye adam neye uğradığını şaşırdı 😂😂😂
Nundiyebiri Pelinbyrktrlr ahhahahahbu çok iyi bende tatlıcıda istediğim tatlı yoktu diye sandalyeye oturup aglamıştım adam neye ugradıgını şaşırdı 😁😁
Pelinbyrktrlr Deletedmom23234 Evet ya ben de eşimden sıcak simit istemiştim sonra simitler sıcak değil diye ağlamıştım 1 saat😂😂
Pelinbyrktrlr Deletedmom23234 Evet ya o kadar çok hayal etmiştim ki sıcak olmasını soğuk gelince moralim bozuldu 😅
Bloggeranne_93 Yaa ben ne aserdim nede duygusallastım bendemi tuhaflık var eşim birgünvniye bısey ıstemıyosun sen nasıl hamılesın ya demisti 😅
Gururunannesi Eryener93 bnde eskiden de sulu gözdüm ama şuan daha da beter oldum. Eşim de ben ağlayınca ajitasyon yapiosun diyor 😒hiç anlamıyor beni . Oysaki o kadar ağlamak beni rahatlatıyor ve sanki istediğim şeyi yemişim almışım giymişim hissi veriyor .
Deletedmom23234 Pelinbyrktrlr Ay üzüldüm valla 🤭 kendimi de göz önüne getirince az çok anlayabiliyorum sizi de 🤣❤️