huma2018 Kizlar dün doktora gitim bebeisim hemn açtı bacaklarını ve pipi bu dedi sizce ya 14+3 dum dün yüzde kaç tahimn dedim yüksek ihtimalle erkek dedi bana biraz erken geldiği için sormak istiyorum sizidne ogkuslarinz boylemiydi😊😊
teachervera huma2018 Bizimki de hemen gösterdi 12 haftalık iken. Şimdi ne zaman kontrol olsa pipisi ereksiyon halinde çişini yaparken yakalanıyor 😀🙈
Deletedmom23234 huma2018 Ben oğluşumu ilk defa 22. Haftada gördüm detayli ultrasonda. Tam da böyleydi 🤣😁
mavi_kelebek467 huma2018 ben de erkek demiştim sanki size. 🤗 Bizim ultrason görüntüsünde bacak arası bomboş, doktorunuzun dediği gibi erkek ihtimali daha yüksek. 🤗🌼
Elifysr huma2018 fotografı nasıl ekliyorsunuz 🙈bugün ikili teste girdik ama doktorumuz net bişey söylemedi kızda erkekte olabilir erken dedi
Deletedmom23234 huma2018 Bizimki biraz nazliydi😍 Yok değişmez belli yani baya pipisini göstermiş 🤣🙏🏻 sağlıkla gelsin inşallah 🤗
Beyzan Annebebek000 bana biraz kordon gibi geldi tam bacak arasından değil de biraz daha önden çıkıyor gibi bir de fazla kalın geldi bana. Ama elbettte pipi de olabilr Allah gönlünüze göre verdim inşallah 🌸