SelverDoganUcar 8 haftalık hamileyim ilk doktora memlekette gittim. Batman’a döneceğiz. Batman’da hangi hastane hangi doktora gittiniz? Memnun musunuz?
EsilaNil SelverDoganUcar 32. Haftaya kadar dünya hastanesinde mehtap hocaya gidiyordum ama memnun kalmadığımdan dolayı değişiklik yaptım şu an yaşam hastanesinde Zeynep Burcu Şeker e gidiyorum ilgi alaka pozitiflik ne ararsanız var çok memnunum yani 🥰
Papatya_07 SelverDoganUcar Türkan kaya Şakar a gitmiştim 1 kereliğine. İlgili bir doktordu. Muayene ücreti askerî personel indirimi ile 100 TL idi galiba. 6 ay önce falandı. Bir arkadaşım Ercan Kayacan a özel kliniği varmış oraya gidiyor çok memnun imiş.
Belmayildiz yaşam hastanesi Tahir kacara gidiyorum çokta memnunum . fakat artık araştırma Hastanesi’ne gitmeyi düşünüyorum . artık özel hastanelere verilen onca paranın boş olduğunu fark ettim malesef :(
minnikanne EsilaNil bende mehtap hanıma gidiyordum sonra bıraktım eda hanıma geçtim siz neden memnun kalmadınız acaba
Minisinibekleyen Kızlar yaşam hastanesin de zeynep burcu şeker var ablam yanında tedavi oldu iki çocuğun da tecrübeli iyi bir doktor herseyi konuşabilir ve anlatabilirsinir ilgileniyor en ufak ayrıntısına kadar
Beyazmelekkk minnikanne bende 30. Haftadan sonra eda hanıma geçtim. Eda hanım iyi gibi geldi bana sizce nasıl daha 2 kere muayene oldum ama büyük ihtimalle artık bu saatten sonra doğumu da kendisiyle yaparim
EsilaNil minnikanne ilgisiz soğuk ve samimi gelmemişti bana bu süreçte en çok ihtiyacımız olduğu şey diye düşünüyorum devlet hastanelerinden kaçma sebebimiz de yine bu değil mi yanlış anlamayın inanın görüp görebileceğiniz en kaprissiz hamile olabilirim ama ne bileyim işte bi yakınlık samimiyet bekliyor insan 🤗
minnikanne Beyazmelekkk bende 35.haftamdayım 12.haftamdam beri ondayım iyi memnunum cana yakın doğumda inşallah sorun yaşamayız
Beyazmelekkk minnikanne renkli çıktı veriyor mu sana canım bana daha hiç vermedi USG cihazı da çok net değil gibi dimi
Beyazmelekkk minnikanne Allah Allah bana hiç vermedi daha neden acaba . Odasında bir tane USG cihazı var ondan bakıyor