deletedmom55 Leylen bende en başından beri öyleydim hatta hala öyleyim kız dediler kızım diye seviyorum ama içimde hep oğlan mı acaba yanlış görmüş olabilirmi doktor diyorum 😀
feyzosvemercimek Leylen bana da başından beri erkek gibi geliyordu cevremdeki herkes de erkek bence diyodu 14. Haftada doktor %80-90 kız bebek dedi ama bana kesin gibi gelmiyo daha benimseyemedim kız olduğunu aslında kız isterim ama 😍 bir sonraki kontrollerde tekrar sorcam detaylıya kadar da birşey almayı düşünmüyorum zaten dayanabilirsem kız kıyafetleri çok minnoş 😂
Deletedmom35 Leylen hayırlı olsun ilk önce sağlıklı olsun önemli olan bu bende hamile kaldığımdan beri hep erkek hissettim hatta doktor kız dedi eşimle eve geldik hala oğlum diye seviyoruz karnımı 😀 2 kere kız dendi snr erkek olduğunu öğrendik
Zhrnc Babies16 tıp uzmanlık vs 22 yıl mı sizin oralarda Bana da 22.haftaya kadar o 22yıl eğitim almış doktorlar kız dedi Ama 23.haftada erkek olduğu kesinleşti Ve ben doktor hamilesin dediği andan itibaren hep erkek hissetmiştim
Leylen Babies16 canım kızım var biliyorum hamileliğin farklı kızımda eski yiyorsun bunda tatlı kızımda bulantı olmadı ikincisi feneaydi
Deletedmom35 Babies16 merhaba doktor eğitim alıyor ama yanılma da oluyor 14 de kız dedi 15 de sonuç için gitmiştim rica ettim baktı kız dedi 16 da erkek olduğunu öğrendim snr zaten detaylı da netleşti yani okumak doktor olmak vs değil insanlar yanıla bilir doktor bile olsa 😀 Ve ben hep erkek hissettim 👍
Babies16 Zhrnc dr olmak isteyenler sadece 6 yil tip 4 yil uzmanlik okumuyor.ben genel olarak 22 yil egitim almis bi dr dan bahsediyrm.. hani 12 yilda universite oncesinde okuyorya bu insanlar. Drun yanilma olayi farkli dr oyle desede ben boyle hissedyrm diyip hislerle hareket etmek farkli bsiey
Babies16 Leylen biz 3 kiz kardesiz annem ucumuzunde hamileliginin cok farkli oldugunu soyluyor.belirtilere takilmayin bence
alisaorkhan Aşırı ekşi yiyorum sabah akşam bide tuzluyorum limonu öyle yiyorum resmen yemekten kesildim ekşile besleniyorum resmen😔 alıkoyamıyorum kendimi😣 ekşi yersen kız olur diyorlar bilemedim
Sevval alisaorkhan bnde aynı sizin gibi çok fazla ekşi yiyordum halada yiyorum limonu yiyorum o derece allah nasip ederse oğlum olacak kızı olanlar daha çok tatlı yermiş 😇
FatmaAkdemirErdoan alisaorkhan hiç alakası YÖK canım bende sürekli ekşi tuzlu aşerdim ki tatlıyı çok severdim ama nasip kısmet ederse rabbim oğlum olacak ekşi aşermek c vitamini eksikliğinden oluyomuş bilgin olsun bu arada
Happy46 alisaorkhan iki tane oğlum var aynılarını yedim limonu tuzlayıp yedim sabah akşam rüyama giriyordu resmen 😁
EceEgemen alisaorkhan cnm ben oğlumda o kadar ekşi yedim ki tarifi yoktu şimdi gene hamileyim bunda öyle aşırı ekşi isteği yok doktor geçen kontrolde bu gebeliğin içinde erkek dedi, diyeceğim o ki birbirini tutmuyor
seymen Siz hamileliği erkek bebek düşüncesiyle planladınız galiba. Şartlandırdıysanız kendinizi aksine inanmak zor😊
Mlkbykdg Canm bana da hep erkek gibi geliyordu hatta esim annem falan erkek diyorduk Dr kız dedi sonra erkeğe benziyor dedi başka doktor. En son bugun Dr gittik kız dedi düşün 33 haftalık ve yeni kesinleşti:) ama ben hep erkek hissediyordum :) oluyor demek ki oyle anne adaylarına :)