BegumIscanTunc Aynuromerbyr12 Kaşar,ceviz, badem,muz bunlar b bekte iyi kilo yapıyormuş doktorumda bunları önerdi
Gonca2070 Aynuromerbyr12 muz kasar ceviz kilo aldiriyor biz 32+6da 2150 gr dık abartmadan tuketilmeli herşeyin fazlası zarar
Deletedmom23234 Aynuromerbyr12 Ben gebeliğimin başından beri içim veya Sütaş kaşar peyniri alıyorum her sabah kahvaltıda mutlaka yiyorum. Hem kalsiyum eksikliğine de birebir 🙏🏻
Mumin Ya kzlar inanın hepsini yiyorum ama bazı şeyler genetik galba herşey normal ama 32 haftamdaym 1800 burdan yazılıyo 2500 kilo olan bile var ne yiyolar bilmiom bn oldum 100 kilo oğluşum hala minyon 😁
Nurr4545 Mumin benim de öyleydi :) 34 te 2300 şimdi 35 te 2400 oldu. Sağlıklı olduktan sonra kilosunun çok olmasına gerek yok ki. Hele normal doğum istiyorsanız daha bile iyi 😀
Cekirdekailem Mumin bizde 33 olduk 2 kg yuz o kadar kaşar Süt cevizi kendime yiyorum sanki kendim alıyorum kiloyı Nazlı kızım 😒
Kubra-1234 Ceviz çiğ badem çiğ fındık kaşar süt yoğurt yumurta meyve maden suyu bunları tüketiyorum her gün 1 hafta önde
Mumin Nurr4545 malesef kendim kilo aldm için normal doğumda olmaz dedi doktor kendime kilo aldırdım ben bebeğe degil
Thutik Aynuromerbyr12 et, peynir, kefir, yumurta, kuruyemiş, avokado, tatlı meyveler özellikle muz ve karpuz