Sevgiavc Tetanoz aşısının bebek hareketleri ile ilgisi varmı bebek hareketini hissetmeden aşı olunmaması gerekiyor mu ??
Selvaa Sevgiavc aşının bebek hareketleriyle uzaktan yakından bir alakası yok ve bana kalırsa herkes bu aşıyı olmali sende olmadıysa saglik ocağındaki eben seninbilgilendirir zaten şu zamanda gel diye geciktirmemek gerekiyor bebegin ve senin sağlığın için
kubrakokcan Sevgiavc ilk defa duydum böyle bir şey 🙈 Zaten sağlık ocağındaki ebe bilgilendirir eğer böyle bir şey varsa bebek hareketleri ne durumda diye illa ki sorar ☺️
kaderelmci Sevgiavc ben 17. Hafta da vuruldum vurulduktan sonra hissettim ilk tekmesini aynı hafta içinde zâten . 2.dozda da zaten artık iyice hissediyordum 22. Hafta da vuruldum hiç bir azalma da olmadı hareketlerinde
Sevgiavc Selvaa bende öyle düşünüyorum yok ben yaptırdım dün ilk dozunu ama bi arkadaşım aşıdan sonra bebek hareketi azaldı deyince kafam karıştı 😳
Selvaa Sevgiavc zaten yeni yeni hissedilen bir döneme denk geliyor aşi düzensiz hareketler hissetmek normal ben aşıyla alakalı olduğunu sanmıyorum sen öyle bir problem yaşarsan içini rahatlatmak için bi acile gidersin saglikla gelsin insallah
Selvaa kubrakokcan aynen öyle dedigim gibi aşi bebek hareketlerinin yeni yeni hissedildiği bir döneme denk geliyor hatta ben asi olmadan önce hic hissetmemistim bebeklerimi sonradan minik minik kipirtilar 2. Dozdada bir farklılık olmadi