Mervezngn Kızlar 19. Haftamdayım benim bildiğim şimdide yaptırabilirim ama 21 gibi düşünüyodum hastaneden 24 hafta zorunluluğunu öğrendim sizinkiler nasıl madem 24 hafta zorunluluğu var erken yaptıranlarınki olmamış mı oluyo anlamadım
deletedmom55 Mervezngn bende anlamadım bu durumu ben peritanatolojiden randevu aldım 19. Haftama denk geliyor hatta doktor bana daha erkene bulamadın mı randevu diyor ben 21. Haftada alacaktım hatta yani anlamadım ama 19. Haftada gideceğim bakalım.
Mervezngn deletedmom55 doktorunuz mu önerdi yoksa siz kendiniz mi randevu aldınız bana doktorun önermesiyle perinatoloğa randevu alınıyo dediler
deletedmom55 Mervezngn benim ikili testim riskli çıktı canım doktor beni yeşil listeye ekledi öyle alabildim randevuyu.
Babyboy Mervezngn evet devlette öyle bende devlette alamadım bir tek Cerrahpaşa’dan aldım ona da para verdim ama özelde istediğin yere gidebiliyorsun
HamzaEcemSaran 19 erken dediler bana gelişimi açısından 24. Hafta dedi ama her bebeğin gelişimi farklı o yüzden farklı haftalara yönlendirme yapabiliyolar
shinemom Mervezngn ben yarın 21 oluyorum doktorum 18-22 arası oldugunu spylemişti detaylı randevumda yarın
Deniizzm35 Mervezngn bişi dicem bu detaylı ultrasyonu hiç yaptirmazsak nolur. Yani zorunlu mu acaba yaptirmak. Yapmazsak ne gibi bi sorun olur
Mervezngn Deniizzm35 detaylıda bi sürü hastalığa bakılıyor ve doğar doğmaz tedavi edilebiliyo o yüzden yapılması iyi olur
Mervezngn Kadze doktoruma mesaj attım cevaplamadı. Hastane bana bebek daha iyi gelişmiş olur organlarına net bakılır o yüzden 24 dedi