Umbilik Ilkayy Doldurduğunuz ayı söylemişler size, yaşımızı söylerken de doldurduğumuz yaşı söyleriz.
Ilkayy Umbilik hayır bana herkes sen şuan 3 aylıksın 17 hafta olduğun zaman 4 aya yeni girmiş olucaksın diyordu burdaki bazı bayanlar
Ilkayy Deniz-Demirin-Annesi orası öyle tabi ama soruyorlar kaç aylıksın diye ben haftasını söylüyordum kimse haftasını anlamıyırdu o yüzden tam ayı bilmek istedim ☺️
marbling10 Ilkayy 4. Ayı tamamlamış oluyorsunuz demek istemişlerdir. 5. Aya geçiyorsunuz 17. Haftadan sonra
Danlacan Ays0 haha bende kısa yoldan öyle hesapladım hep 🥰😂 ama daha bugün kontrolden geldim hiç kanala bile girmemiş yukarılarda tepinip duruyor 😣
marbling10 mavili123 öyle bakarsanız 40 haftalık olduğunuzda 10 aylık oldum demeniz gerekir ama 9 ay 10 gün diyoruz☺️
Ilkayy marbling10 yok üstüne basa basa sordum özellikle post açmıştım bir kaç kişi 17. Hafta olduğunuz zaman 4 aylığa yeni girmiş olucaksınız dedi
Danlacan Mavilotta öyle oluyormus evet teşekkür ederim 😂🙈benim hesaplarıma göre tam yarın 9 ay bitiyor gerçi çokta yanlış saymamışım 🙈
marbling10 Ilkayy yanıltmışlar o zaman. 17 de 4. Ay tamamlanmış olur. Mantıken de zaten öyle oluyor. 5. Aya geçmiş oluyorsunuz
iremgun Ilkayy 17+1 olduğunuz gün 120 gün yapar. O da tam 4 aylık oluyorsunuz yani bitiyor artık 5.aydan gün almaya başlıyorsunuz. Bilmem anlatabildim mi🙈
Ays0 Danlacan darısı bize sanki hiç geçmeyecek gibi zaman ama bir yandan da su gibi akıp gidiyor 26 oldum 😂 olsun 40a kadar yolu var aceleci değil demek ki 😍
Danlacan midekoruyucu teşekkür ederim 🙏🏾🤩 amin ins ama 8 günü de doldurmaya niyetli gibi hiç belirti yok 😣
Nhlady mugee34 Internete gore yapmayacaksiniz orasi sizin hangi gun hamile kaldiginizi soylemiyor mesela ben ayin 16 hamile kalmisim diger ayin 16 da 1 ay oluyor o sekil her ayin 16 da bir diger aya geciyorsunuz