Sahirenur Ebru2432 gebelik yok bende canım ovülasyonlar vardı elimde kalan onlarla adete kadar yapayım dedim koyulaşıyordu sonra vazgeçtim kendi kendimi heveslendirmeyim diye pazar günü adet olmam lazım kuzum yapmıcam o zamana kadar hiçbirşey
Ebru2432 Sahirenur bana da haber ver olurmu durumu bende sana haber veririm benim de 3 günün kaldı adetime
Sahirenur vi_contes aynı ben , bi heves ediyorum geri kendi hevesimi kendim kırıyorum .. beklemek en güzeli kuzum 🌸
YelizYildirim 25 mayıs adet günüm. 14. Gün yumurtlama gördüm dün test yaptım negatif çıktı. Bakalım bekliyorum 🤷🏼♀️
SimgeAydn YelizYildirim benim de 25 Mayıs adet günüm bende erken gebelik testi yapayım diyorum acaba çıkar mı
Sahirenur Ebru2432 benim adetim geliyor kuzum 🥺 kahverengi , ardından pembemsi akıntı başladı gelmeye
minikmucizemmmmmm vi_contes 23 mayıs bekliyorummm. Bende bu ay clife kullandım, çikolata kistim var 🤭 inşallah faydasını görürsünüz, görürüm🤲🏼🤲🏼🤲🏼
vi_contes Serra5 ayni gün kan testi de vericem ama bizim burası köy ondan testler birkaç gun sonra cikiyor erken gebelik testinde cikmasa bile zaten kan testimde cikicak yani
Sahirenur ozlmblm beklediğin adet gününde hala adet olmamış ve ovülasyon testi yaparsan t çizgisi c ye göre koyu çıkarsa ihtimali var kuzum, tabi %100 bişey değil
minikmucizemmmmmm vi_contes benimde öyle 😓 Rabbimin izni, macunun vesilesiyle inşallah çok istiyorum😒
vi_contes minikmucizemmmmmm brilikte bekleyelim haber verelim birbirimize bu posta yazarsin ben de yazarim🤗