Yasoo96 Alt vucuttan aldim ya bende. Belim ince kaldi 🤷🏻♀️ Ayrica goguslerim de kucuktu buyudu cok sukur buna seviniyorum 😂😂
Funda2735 Yasoo96 bak o iyi olmuş büyük göğüsler için de kabus oldu şekil a ben çıktıkça çıktı büyüdüler 😂😂
Emine_clk01 Yasoo96 hahah aynen benimde göğüslerim küçüktü baya güzel oldu dolgun dolgun çok mutluyum bu durumdan😁
birprensesvebirprensannesi Funda2735 Totişim aldı başını gidiyor nedense 🤷 Göbek de peşinden yetişmeye çalışıyor 😅 He bide göğüslerimi taşıyamıyorum😅
Funda2735 birprensesvebirprensannesi ben daha 17 haftada epey aldım doğuma kadar nasıl olur bilmiyorum :)
Hiranurecrin Funda2735 normalde de kalın bacaklarım vardı iyice kalınlaştılar popo ve göğüslerim de büyüdü 🤭😁🙈
Hiranurecrin Funda2735 kız bekliyodun dimiii😂😂Ama erkek🤣 Kız anneleri daha fazla o bölgeden kilo alır çünkü 😅😊
44yagmur Funda2735 bende 18e gireceğim yarın 6 kilo aldım fazla gidiyorum galiba siz kaç kilo aldınız 😊
SevdaBati Funda2735 kalçadan 😂 göbeğimün büyümesi dışında kalca cok azda baldırlar ama cok zayıf hamıle kalmıstım .
Ekose9 Funda2735 vallahi bende 19+2yim bacaklarımdan aldım sadece belim baya kalınlaştı 49la hamileydim 55buçuk oldum
Ekose9 Sudemurat ay şöyle insanları da anlamıyorum niye bunu yaparlar ki tamam acımız çok olcak kaçış yok kabullendik ama iyice korkutmaya ne gerek var ikinciyi yapmış ama ablamız korkmamış sana derken
Emregizem Funda2735 bende 17 haftalık hamileyim 😂hiç kilo almadım tersine gram gram verdim nedense 😂😂
balbocegim27 Funda2735 16 haftaligiz hiç kg almadım 5 kg verdim ama sanki karnım bi tarafa doğru kaymaya basladi
balbocegim27 Funda2735 bende o dertten muzdaribim biri büyük olduğu için 100 takıyorum ama diğeri küçük 85 te taksam olur ici bomboş kalıyor ben buna bi çözüm bulamadım
balbocegim27 Minik1bey daha iyi ne güzel orantılı durursun düşünsene bacaklar ince bel ince toto almış başını gidiyor
Minik1bey balbocegim27 Aynen şükür heryere dağıldı tek yerde değil ama ödemin çok var zaten başım ödemlerle dertte 😢😢😢
Funda2735 Hiranurecrin evet bak hatırladın kız kız dedim oğlum mort etti hala bi Ümit belki diyorum 😂😂
Esan Funda2735 24 haftaligiz benim karnim cikmadj cok ama yanlarim kalinlasti, ve goguslerim inanilmaz buyudu. Onun disinda cok belli degil aldigim kilolar 6.5 kilo aldim. Hamile oldugumu bile anlamiyolar henuz