Seyhan-Sefa07 Meryem ana otunu nasil kullanicam birde o gun ben dualari okuyamassam baskasi okuya bilirmi bilgi sahibi olanlar yardimci olurmusunuz.
Oziozi Seyhan-Sefa07 bende aldım annem okuyacak hangı dualar okunuyor yazarmısınız ☺️ Bıde bır yudum sancı anında içiliyormus bılgınız varmı
Rzgr_123 Seyhan-Sefa07 Evet canım bana kuzenim yapmıştı veçok faydası oldu açılmak hızlıca ilerledi hangi duaları yaptıgını sorayım istersen
Sonay-34 Seyhan-Sefa07 kendiniz şimdiden okuyabilirsiniz Sancınız başladığında suyunuz geldiğinde içine ılık su koyup açılmasını bekliyorsunuz sudan içebilirsiniz
Sblatc Seyhan-Sefa07 bizde ablamla yengeme yapmıştık hatırladığım kadarıyla 7 Felak 7 nas Meryem suresi, yasin okumuştuk. İçmemişlerdi sudan. Ama bebek doğunca otun sudan hemen çıkarılması lazım rahmin toparlanması ve kanamanın durması için
Rzgr_123 Oziozi İçmene gerek yok canım içmeden de etkisi oluyor ben ilk doğumumfa kullandım kuzenim yaptı bana ev de faydası oldu
Zlhglc Meryem suresi okunuyor, komşum doğuma giderken bana bırakmıştı kendide okudu bende okudum. Suyundan içmekte gerekiyormuş doğumu hızlandıran bi hormonun salgılanmasını sağlıyormuş. Gerçekten inanarak okuyun Allah kolaylık versin
Duygu3725 Kız kardeşime yakın zamanda kullandık doğumdan önce kendisi okudu doğuma gittiğinde internetten bende açtım gitmeden suyundan almıştı biraz içmeyi unutmuş doğumu başlamamıştı suni sancı verdiler annem suyu hatırlayıp vermiş çok kısa sürede doğuma aldılar kısa sürede açılma olmasına şaşırmışlar hatta. Suyunuda içmenizi tavsiye ederim şimdiden sağlıklı doğumlar 😊
Beyzan Havva-61- evet normal doğum için çünkü rahim açılmasını sağlıyor sezeryan doğumda bu istenen bir şey değil. Önceden bir suya duaları okuyun sonra o su kenarda beklesin sancı başlayınca suya koyun eğer yanınızda götürme şansınız yoksa evden giderken o sudan Alin yanınıza ama doğum özelde olacaksa oda müsait oluyor bir köşede durabilir. En son da doğum bitince hemen sudan cikarilmali ki rahim kendini toplasın tekrar. Burda ot bahane duanın ve kendine inanmanın gücü çok etkili. Doğumun çoğu psikolojik. Bu ot insana güven veriyor umut veriyor hormon salgılatiyor ve Allah’ın izniyle doğum kolay oluyor