Meryemce92 Kızlar biraz önce ovulasyon testi yaptım miratech marka kontrol çizgisi silik çıktı. Anlayamadım kafam karıştı testmi bozuk acaba ?
Sahirenur Meryemce92 koyuluk yokki kuzum yumurtlama olması için https://resimyukle.io/r/O2PLcVFk6s böyle olması gerekir . T çizgisini böyle koyu görene kadar devam
Elbet-birgun-kavusacagiz Meryemce92 yumurtlama olmamista oyuzden silik cikmis yumurtlama oldugu zaman koyu cikar
Elifmstf Meryemce92 canım c t ile aynı koyulukta yada c t den daha koyu olunca yumurtlama oluyor. Sende t daha koyu olmuş bu da yumurtlama demek. Bugünu değerlendir. Yarında test yap t siliklesene kadar devam et test yapmaya. Çatlama sonrası 3 gün daha değerlendir
Meryemce92 Elbet-birgun-kavusacagiz evet öylede kontrol çzgisi silik ovulasyonu gösteren çizgi koyu çıkmış.
Elbet-birgun-kavusacagiz Meryemce92 aaa c cizgisi silik diyosunuz t koyu ise yumurtlama olmus ozamn degerlendirin bu gunu
Hayalleredogru Deletedmom23234 canım lh hormonu vücutta her zaman olur yumurtlama arttıkça çizginin rengi artar ikinci çizginin o yüzden o çizgi hep silikte olsa çıkar. Fakat çizgi eşit veya daha koyu olursa yumurtlama var demek şuan yumurtlama yok
GamzeBaz Meryemce92 hayır test bozuk degıl lh o kadar yuksekkı c czgısı soluk cıkıo t czgısı patlıyor degerlendr bu gunu
Meryemce92 Deletedmom23234 Neyse ben bugünü her ihtimale karşı değerlendireyim yarın bir daha test yapıcam zaten bakayım oda bozukmu çıkıcak.
Deletedmom23234 Meryemce92 Yalnız t baya koyu çıkmış bence de değerlendirin ne olur ne olmaz 🙏🏻 birde bı önerim olucak akşam yapın ovulasyon testini daha doğru çıkacaktır 🙏🏻
Meryemce92 Deletedmom23234 öğlen yaptıysanız akşam yapmayın deniliyor. Bu ay olmazsa önümüzdeki ay akşamları yaparım. Bakalım artık hayırlsı olsun ☺️