_biranneadayi Tahlilimde anti cmv igg değerleri çok yüksek şekilde pozitif çıktı. Galiba enfeksiyon oluyo. Sizde de başına gelen var mı tedavisi nasıldıı? Yardım edin korkuyorum 6 haftalık hamileyim😞
ArminN _biranneadayi Test sonucunda CMV IgM antikorunun pozitif olması anne adayının hastalığı yeni geçirdiği anlamına gelir. Eğer CMV IgG antikorunun pozitif çıkması enfeksiyonun daha önce geçirildiğini gösterir
_biranneadayi ArminN şimdi pozitif çıktı ve uyarı vermiş o değer. Geçirmiş miyimgeçiriyor muyum? Referans aralığı 0-5 benimki 144 😞
ArminN _biranneadayi bende tokloplazma ıgg ve ıgm pozitif çıktı sonrasında testi tekrarladık ve sizin gibi igg değerim pozitif çıktı değerimde fazla çıktı doktorum önceden geçirdiğimi söyledi (igg nin pozitif çıkması öncesinde geçirdiğini be bağışlıkğının oluştuğunu gösterirmiş )
ArminN _biranneadayi bende sizin gibi post açmışdım başıma geldiği zaman burdaki arkadaşlar da aynı şeyleri söylemişdim korkmayın içinizi ferah tutun isterseniz açtığım posta bakabilirsiniz
_biranneadayi ArminN yaa canımsın valla çok iyi oldu sana denk geldiğim🥰 teşekkür ederim içim rahatladı. Ya internette araştırdım saçma sapan bisürü şey yazmışlar çok korktum