Hakikitosunpasa Bebek nasıl kac gram olmuş 😊 ben 4 kg aldım aşırı zor bi hamilelik geçiriyorum suanda yine hastaneden yazıyorum 🙄
psychologist Hakikitosunpasa 24 haftalıkken 4 kilo almıştım bende. Şimdi 28 olcaz 6,5 kilo oldu 🤷🏼♀️
Esan Hakikitosunpasa 24 hafttaligiz 6.5 kilo aldim. Hepsi 20 den sonra aldim 🤣 simdi diyetteyim hedefim en fazla ayda 1.5 kilo almak. Insallah 🤦♀️🤣
Drymomm Hakikitosunpasa 23+6 694 gr bebekti ben en son 6. 7 kg almıştım toplam ama 2hafadır tartılmıyprum
Hamileadayibiranne 24+5 olduk 11 kilo aldım hiç kilo alamayan benn 🙈 miniğimi görmeyeli uzun zaman olmuştu ama perşembe bakalım ne kadar olmuş 🥰
Aslic Hamileadayibiranne ilk gebeligimde bende oyleydim her ay net 2 kilo alip 18 kiloyla bitirmistim hamileligimi 🤭 bu gebeligimde 24+2 yiz 6 kilo aldim oncekine oranla tam yari yariya 🤷🏻♀️ cok degisiyor iki gebelik birbirni hic tutmuyor
Hamileadayibiranne Aslic anlam veremiyorum bazen bu kadar hızlı kilo alınır mı diyorum 🤭 yeterki sağlıklı olsun kilo verilir diye teselli ediyorum kendimi sonra. 🤣
Aslic Hamileadayibiranne cok kilolu hamile kalmadiysaniz kafanizi hic yormayin dediginiz gibi yeterki saglikli olun 🥰
Zeynep1111 Hakikitosunpasa en son 28 haftalıkken tartılmıştım 3 kilo almıştım ama şuan 32 haftalığım daha tartılmadım pek kilo almış gibi de değilim inşallah öyledir 😄