Selcansahin33 Delice_zeytin yoyko park yatak öneririm hem anne yani olabiliyor hem sallanabiliyor ben direk onu alıcam arkadasımda onu aldı kalitesi cok güzel
Delice_zeytin Selcansahin33 şu ahşap anne yanı olabilen 3 kademeli beşiği neden tercih etmiyorsunuz ? Bana o daha sevimli geliyor yaa .. Yoykoyu arkadaşlarımda aldı çok memnunlardı
Delice_zeytin Mlsa2530 hadi yaaa, genelde herkes şifonyer ıvır sıfırı toparlar şeklinde yorumlar yapıyor zaten o sebepten şifonyeri düşünecem sanırım ama geniş olanını
Selcansahin33 Delice_zeytin tayinciyiz ailelerimiz uzakta park yatağa hep ihtiyacımız olacak bebekler 2 yaşına gelir gelmez beşikten atlamaya çalışıyorlar o zaman park yatağı hemn toplar montesori yatak alırım diye düşündüm suan için ama bakalım 🤗
busegrr Delice_zeytin eğer kızınız olacaksa ileride şifonyer işine yarar iç çamaşırlarını vs rahatça koyar ki erkekte koyar yani bide iki kapılı dolap alırsanız her yer dolap dolap olucak, takım çok güzel çok beğendim bence öyle kalsın🥰
Delice_zeytin busegrr kızım olacak nasipse , bunu hiç düşünmemiştim doğru ☺️ Sanırım böyle kalıcak evet
Mercimektanesisb Delice_zeytin bende çilekten aldım, bence çilek şifonyerleri de harika, çekmece bölmeleri düzeni şok güzel düşünülmüş
A_S_K Delice_zeytin 3 kapaklı dolap ve Yatak var şifonyer almadım. Gereksiz buluyorum. 19 aylık bebeğim, bir de yeni doğan yeterli olucak bize. ☺️
A_S_K Delice_zeytin 3 kapaklı dolap ve Yatak var şifonyer almadım. Gereksiz buluyorum. 19 aylık bebeğim, bir de yeni doğan yeterli olucak bize. ☺️
Delice_zeytin A_S_K yeterli oluyor demekki , çorap filan ufakları da düzenleyicilerle mi hallediyorsunuz
A_S_K Delice_zeytin Aynen. Ya da şu minik kapaklı şeffaf saklama kabı varya onlara koyacağım yeterli oluyor. Çocuk odasında mobilya fazlalagı istemiyorum daha cok oyun oynanacak alan bıraktım:)