Semnr2 Anneler tansiyonum bi 11 çıkıyor bı yükseliyor 14 oluyor doktor yatış yapacaktı takibe alacaktı ben istemedim hastanede yatmayı da ben kendim takip ediyim dedim bu sıkıntıyı yaşayan oldu mu nasıl çözüm buldunuz
Biranne2 Semnr2 keşke doktorunuzu dinleseydiniz tansiyon gebelikte çok sıkıntılı ben tansiyon ve idrarda protein kaçağıyla birlikte gebelik zehirlenmesi yaşadım
Semnr2 Biranne2 kaç haftalık hamilesiniz Doktor bana idrarı biriktirmek gerektiğini söyledi iki gün sonra tekrar gel dedi
Nurssss Biranne2 bikere 13 e çıktı diye tansiyonum hemen koştum hastahaneye proteine baktırdım ne kadar önemli oldugunu bilse herkes keşke bişey olmaz düşer diye dikkate almayan annenin bebeği karnında vefat etti felaket tellallığı yapmak istemem ama bazı şeyleri dikkate almak lazım ben öyle yapıyorum
Biranne2 Semnr2 evet canım ilk hamileliğimde yaşadım bakalım bunda olacak mı bilmiyorum 37 ye kadar dayandık çok şükür sezeryan oldu tabi
Biranne2 Semnr2 kuzum benim ilk hamileliğimde oldu kızımı doğurdum 37 ye kadar geldik doktor hemen almamız gerekiyor dedi çok şükür sağlıkla geldi mutlaka doktorun ne derse yap tuzu kes stres yapma tansiyon takibini de hep yap doktorla hep iletişimde ol
Semnr2 Nurssss evde takibi kendim yapicam Perşembe günü geri gel dedi idrarı biriktirmeki söyledi bakalım
Beyza19_ Biranne2 benimde 13 10 13 9 14 9 hap kullanıyorum ama yine de dusmuykr 36 ci haftaya girdik 15 10 olursa bekleme gel dedi dr
Biranne2 Beyza19_ kesinlikle takip et haftan iyi strese sokma kendini doğursan bile Allah’ın izniyle bişey olmaz ama ihmal etme