Krizantem_ Kizlar 36 haftalık hamileyim..bugün yürüyüş sonrasında vajinamin alt kısmı çok ağrıyor sancı giriyor.Bebegim sertlesmeye basladi. 7 bin adım attim çok sayılmaz yorulmadım ama neden böyle oldu ki? Bir şey yoktur değil mi ?
Saremmmm89 Krizantem_ hastaneye git derim aynı sıkıntı bende de oldu nstde sancılarım çıktı 34+2 günlüğüm hatta dün gıttım yatış yapılacaktı açılma olmadığı için saldı benı agrım artarsa gel dedı sızde rıske atmayın derım
Krizantem_ Busra3509 Benim karnımın biraz altında yalancı sancılarım oluyordu da alttan girmiyordu korktum biraz uzanıyorum suan ama gecmedi
halekmc Bebek baskı yaptığı için olabilir benimde oluyor çok ayakta kalınca ve dün sancım 100lerdeydi nst bakıldimi sizin
Krizantem_ halekmc Ben 10 gün önce kadar girmiştim nst ye sancı çıkmamıştı cuma randevum bir daha cuma giricem. Sizde de alttan mı sancı oluyor benim yalancı sancılarım vardı ama karnımın biraz altından adet sancısı gibi oluyordu alttan bıçak saplanır gibi giriyor suan böyle olmamisti
halekmc Krizantem_ evet aynı benimde öyle oluyordu sancıyla bir alakası olabilir mi bilmiyorum ama baya yüksek sancılarım çıktı ve öyle ağrılarımda oluyordu hafif bıçak saplanır gibi oluyordu bı kaç saniye hareket bile edemeden kalıyordum siz yinede bir kontrole gidin bende hiç beklemiyordum o kadar yüksek sancı çünkü bir büyük ağrım yoktu hala da yok
Krizantem_ Saremmmm89 Biraz daha bekleyeyim suan uzanıyorum belki geçer ama alttan ağrı olunca korktum öncesinde yalancı sancılarım oluyordu zaten ama karnımın biraz altından adet sancısı gibi sizin de vajinaya alttan mı ağrı giriyordu öyle mi sancınız cıktı ?