Decucude 24 haftalıkken gel şeker yüklemesi yapıcam dedi doktor bu şeker yüklemesini yaptırmayanda varmı
Nymphadoraa Decucude şeker yüklemesini bazıları yaptırmak istemiyor ama ben yaptırdım. Kan sulandırıcı iğne de kullanıyorum hamileliğimin başından beri
Balarisi23 Decucude bende kan sulandırıcı iğne ve ecopirin kullanıyorum 25. Haftada şeker yüklemesi yaptırdım bence yaptırın
Razz7020 Decucude canım geçen yazmıştım sana 6000lik kullanıyorum. Perşembe günü de randevum var. Şeker yüklemem olacak. O zaman tekrar yazarım sana doktorun ne diyorsa ona uy kafanı karıştırma hiç.
Decucude Balarisi23 peki iğneyi vurduktan sonramı aldırdınız kanınızı dozu azalmıyormu ertesi güne kadar
Elcnbykckr Decucude yani sizin söylediğiniz gibi bir durum yok kan vermekle kan sulandırıcı kullanınca dozu azalır diye bi terim yok açıkcası. Şeker yüklemesi de yaptırabilirsiniz oyüzden
Pelinbyrktrlr Decucude Böyle bir şey olabileceğini size bir doktor mu söyledi? Ben iğne kullanıyorum iğnemi akşam 6da yaptım sabah gidip kan verdim hiçbir sorun yaşamadım.
Decucude Razz7020 canım sen corasprin kullanmıyorsun ama değilmi sadece 6000 lik iğne kullanıyorsun bende corasprin bıraktığım zaman 6000 lik kullanıcam valla doktoru dinlemicem korkuyorum çünkü
Razz7020 Decucude hayır canım kullanıyorum. Sabah 8 de iğne vuruyorum akşam 7buçukta Coraspirin içiyorum
Razz7020 Decucude ikili tarama yaptırdığım zamanda iğne mi vurdum sonrasında kan verdim. Yarın arar sorarım doktorumu iğneyi geç mi yapayım tahlilden sonra diye öğrenirim
Eliflinasss Razz7020 bende 13. Hafta ma kadar sabah coraspin aksam 8 de de oksapar iğnemi vuruyordum biraz kanamam oldu durdukyere ve korktuk doktorum coraspini bırakırdı simdi sadece iğne 🤲😌
Razz7020 Decucude canım bugün yaptırdım şeker yüklemesini sabah iğnemi yaptım sonra da yaptırdım doktorum bir sorun olmaz dedi