Evet güzel anneler bende günler sonra hikayemi paylaşayım istedim.. öncelikle burda bilen bilir cok zor günler geçirdik yavrumla
ilk 3 ay düşük tehlikemiz derken ⅘ ay cok güzel geçiyor derken 23 haftada kendim şekeri yakalamamla diyete başladık sonra 26 haftada su azlığı yasadım hemde 4 kadrandan sadece 1 su doluydu oda 4,81 di ve dr göre dayanması cok zordu ama doktorum gecesini gündüzüne katıp şunu yap bunu yap hep dinledim🥰🤲 27 haftada direnç cıktı ve bebek gerilemeye geçti artık korku dolu günler basladı hem kılo alımı durdu bebegımın hemde suyunu 3,80 indirmişti 28 haftada alabılırız artık lafları dönerken ben armut ⅘ lt su aspirin vs ile sürekli yatıs ile elhamdulillah 32 gelmiştimki ciger iğneleri yapıldı oda baya sıkıntı yaratmıştı lekelenme ve sancılar basladı adalat ile durdurdular elhamdulillah hala suyum sınır direnç vardı
derken 34 de sancılar yenıden basladı ama ben kasılma hissediyordum başka hiç agrım sancım yoktu adalat artık ise yaramıyordu ama suyum o kadar çoğalmaya baslamıstıkı umudum ordan oldu artık üst üste gelen olumsuzluklar sonucu eskı sezeryan yerım de 1 cm kagıt gibi kaldığı için 37+0 da dogumum oldu elhamdulillah küveze girmedi bebegım benımle
sezeryanı genel bayılma seçtik doktorumla kendıme geldim hemen bebegımı emzirmeye getirdiler sonra ayağa kalkınca hıc yatmadım hep yürüdüm hep sürekli agrı kesıcı vurulduğu içim agrı sızı sancım hiç olmadı elhamdulillah 2 gün kaldık hastanede sonra evımize geldik biraz gecikti doğum hikayem 18 günlük olduk biz🥰🤲 sarılık atlattık suan mama ve anne sütü destekli büyümeye çalışıyoruz sizlere tek tavsıyem ne zorlu gebelıklerınız bıle olsa pozitif olun Rabbım hepımızın yar ve yardımcısı🥰