Marisol Kızlar İstanbul’da bildiğiniz ücretsiz gebelik okulu var mı? Benim gittiğim özel hastanenin yokmuş. Her hastaneyi de arayıp öğrenmek çok zor olacak. Önce size sorayım dedim 🤰🏻👩🏻🏫
Maliefem Marisol bu postun aşşağıya düşmemesi için kendin bari yorum yap emoji işaretleri falan koy ki post yukarı çoksun insanlar görsün ben bir yerde @adm ile olan konuşmanızı gördüğüm için yorum yapıyorum
cennetinsusu Marisol Zeynep Kamil hastanesinde var canım. 6 hafta sürüyor. Haftada 1 gün perşembe günleri. Ben başladım 2. Haftamdı bugün. Bunun haricinde yoga eğitimleri felan da oluyormuş. O başka günlerde oluyormuş. ☺️
Marisol Maliefem taktik için teşekkür ederim 😊 zeynep kamile sormak hiç aklıma gelmemişti hemen arayıp soruyorum. Çok teşekkür ederim.
ZehraEmirolu Üsküdar Zeynep kamil hastanesinde eşinizle katılabileceğiniz gebelik kursları var eğer size de yakınsa bi araştırın günlerini
Marisol cennetinsusu aradım ama sabah erken saatlerde ara dediler. Kabul ederlerse ben de gelicem inş orda tanışırız 🤗
cennetinsusu Saat 13 de başlıyor. 16.30 a kadar ☺️ Gayet güzel telefonla arayıp başvurabilir bilgi alabilirsiniz 😉
Marisol cennetinsusu cennetinsusu Marisol aradım hastaneyi. Önce muayene olmam gerekiyormuş. Sonra kaydımı alcakmış. 30 temmuzdan sonraki gruplara katılabilirmişim...şuan çok kalabalıkmış öyle mi?
cennetinsusu Marisol Evet canım çok kalabalık muayene şartını bilmiyordum. Ben normalde de oraya gittiğim için. kaç haftalıksın
cennetinsusu Marisol Canım şuanda ayın 4 ü boş sultan seren karakuş bn ona gidiyorum memnunum da dolmadan yakalarsın inşallah saat 13 de
Marisol sinemgcg Mhrs ‘de gebe randevu bulamadım aradım 182 12 temmuza randevu verdi. Ama kurs çok geç başlıyor olacak ve ağustosta işe başlamış olacağım. Neyse izin verirler herhalde. 😕
Marisol cennetinsusu şuan 19+4 haftalık. Öyleymiş muayene şartı varmış. En yakın tarih 12 temmuzmuş aldım bakalım.