Elbet-birgun-kavusacagiz Evet kizlar fikir alayim sizler hangi agdayi kullaniyosunuz az can yakan bi agda varmi🤭 simdi gratise gidecem alayim alt taraflara ilk defa agda yapicam cok korkuyorum🤣🤣
Yaprakdokumusever Elbet-birgun-kavusacagiz Bim 👌🏻 Ucuz ve hakkını veriyo pahalılara hiiiiç gerek yok. Hazır bantlarından alın epey kullanırsınız. Geçen kuaföre gittim hem bazı yerlerde bırakmış hemde 25₺ di. Yazık oldu. Artık sonuna kadar bimciyim 😂
umudunannesiii Elbet-birgun-kavusacagiz binde pembe hazır agdalae var onları kullanıyorum ve çok uzun süre gdiyor o agdalar
susam_18 Ben epilasyon aletiyle yapıyorum 🤣 neyle yaparsam yapayım batıklardan kurtulamadım. Makine daha kolayıma geliyo benim😂
Elbet-birgun-kavusacagiz susam_18 epilatör daha cok batik yapiyo bacaklarimi mahvetti 😇 kiz odaha da acıtmaz miii🤣allahim vallahi kadin olmak cook zor🤣🤣
susam_18 Elbet-birgun-kavusacagiz napayım ya battı balık yan gider🤣 ben alıştım canımı yakmıyo ya. Eşim bile ben hayatta yapamam diyo😂
Elbet-birgun-kavusacagiz Yaprakdokumusever yaaa yakinimda hic bim yokki tüühh🥴 ayy kuafore gidemem yaa açamam utanirim🤣🤣🤣
Kubraylmz0 Ben önceden sesu kullanıyordum ama hamilelikten beri kuaföre gidiyorum ılık ağda biraz zahmetli oluyor ama alıştığım için kullanıyordum artık
Elbet-birgun-kavusacagiz Kubraylmz0 ılık agda yi hic yapamadim yaa hep aktı oraya buraya🤣 kuaforede utaniyorum nasıl acayim diye🥴🤣
Yaprakdokumusever Elbet-birgun-kavusacagiz bende öyle diyodum sonra kuaförüm ikna etti rahatlattı ve finiş 😂
Zu_leyha Elbet-birgun-kavusacagiz pudrali ağdalardan al can yakmiyo yada normal şekerli ağdayla al o da fazla acitmiyo
Nimetmtn Elbet-birgun-kavusacagiz uzun zamandır aynı kişiye yaptırdığım için sıkıntı olmuyo ve çok rahat ediyo insan kesinlikle dene derim
umudunannesiii Elbet-birgun-kavusacagiz gerçekten alissan aşırı rahat oluyor küçük küçük kesiyorum ben o agdayi yavaş yavaş alıyorum koltuk altm içinde aynı agdayi kullaniyorm
Elbet-birgun-kavusacagiz umudunannesiii yaa gercekten agda kurtarici ama yeni yeni kullanmaya basladim bi cesaret. Dediginiz agdayi deniycem cok saolun🥰